Activa't
,
2023

Xerrada 'La transmissió intergeneracional dels traumes de la Guerra Civil'

El mes de juliol del 2023 farà 87 anys del cop d'estat i l'inici de la Guerra Civil Espanyola. En aquest marc, s'ha programat la xerrada 'La transmissió intergeneracional dels traumes de la Guerra Civil. Una herència oculta', que es complementerà amb un petit refrigeri per a les persones assistents amb l'objectiu de fomentar el debat a l'entorn de la memòria històrica i fer de l'Espai, a més a més d'un lloc per al coneixement, un lloc per a la socialització i el benestar, tal i com defensen institucions internacionals com l'ICOM.

L'activitat anirà a càrrec d'Anna Miñarro, psicòloga clínica i psicoanalista, codirectora de recerca de la Fundació Congrés Català de Salut Mental i Coordinadora del Servei Psicosocial del IV Pla de Fosses del Govern de ses Illes Balears.

Preu: 

Entrada lliure fins completar l'aforament.

Organitza: 

Espai Lluís Companys

Accessibilitat

  • Accessibilitat física: ​Hi ha adaptacions per a que les persones amb mobilitat reduïda hi puguin accedir. Com poden ser les rampes, ascensors, passadissos amples…
  • Gossos d’assistència: Són gossos que han estat ensinistrats per a donar servei i assistència a persones amb discapacitat. Com els gossos “guia” que estan ensinistrats per a guiar a una persona amb discapacitat visual o ceguera​

L'Espai és completament accessible amb cadira de rodes i disposa de serveis adaptats. Es permet l'accés amb gossos guia.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1