Música
,
2024
Dimecres 17 de juliol, 19h
Mas de Colom - Casa Borges
Tàrrega

Concert de Manu Guix i Olga Zoet

En el marc del Festival Paupaterres, el concert doble que oferiran Manu Guix i Olga Zoet, en un entorn únic com és Mas de Colom.

Manuel Guix Tornos, més conegut com a Manu Guix, és un compositor, cantant, pianista i un dels directors musicals més prestigiosos del panorama musical del nostre país. Un gran pianista i un del professors més estimats del programa d'èxit Operación Triunfo OT. Un prodigiós artista català des de els 4 anys, ara inseparable de les tecles.

Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d'autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d'un món oníric que representa un viatge a la profunditat d'allò que ens fa humans.

Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Mas de Colom - Casa Borges, Associació Paupaterres i Ajuntament de Tàrrega

Més informació: 

  • imatge de control 1per1