Música
,
2024
Dimecres 17 de juliol, 19h
Mas de Colom - Casa Borges
Tàrrega

Concert de Quico Pi de la Serra i Olga Zoet

En el marc del Festival Paupaterres, el concert doble que oferiran Quico Pi de la Serra i Olga Zoet, en un entorn únic com és Mas de Colom.

Francesc Pi de la Serra i Valero, conegut com a Quico Pi de la Serra, un dels representants històrics de la Nova Cançó, on presenta una gira on combinarà cançons del seu últim disc, amb altres més emblemàtiques i popularment conegudes. Aquest cantautor català porta més de cinquanta anys damunt els escenaris i va ser un dels components del grup Els Setze Jutges.

Olga Zoet és un projecte musical emergent que neix de la música d'autor i aposta per explorar diferents sonoritats amb una mescla entre la música acústica, el pop i l'electrònica. I ho fa apostant per seves lletres dibuixades des de la sensibilitat, la intimitat i l'exploració d'un món oníric que representa un viatge a la profunditat d'allò que ens fa humans.

Es podrà degustar una pizza a l’estil Borges, amb foodtrucks i zona de tast d’oli Mas de Colom i de vins de proximitat. També promourem la mobilitat sostenible amb servei de bus gratuït des del centre de Tàrrega.

Preu: 

3€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Organitza: 

Mas de Colom - Casa Borges, Associació Paupaterres i Ajuntament de Tàrrega

Més informació: 

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar