Família
,
2024
Dissabte 20 d'octubre, 17:30h
Teatre Ateneu
Guissona

Espectacle familiar 'La Via Làctia'

Espectacle familiar 'La Via Làctia' a càrrec d'El Cau de l'Unicorn, un espectacle musical de grans titelles i actors en llum negra, de gran bellesa visual i musical, en el que es tracten temes com la diversitat, l'autoestima, les pors, etc. en clau d'humor tendre i amb un munt de cançons originals.

Durada: 60 minuts

Sinopsi: 

Argos es un planeta ubicat al centre de la Via Làctia, i els seus habitants tenen una característica molt curiosa: com més coses aprenen, mes els creix el cap… A tots ells, menys a un, en Karim.

La alimentació dels Argonians es sorprenent: només s'alimenten de la llet que brolla de les seves fonts i d'un gran llac de llet…i dels seus derivats (formatge, mató, iogurts, etc.), però a causa d'una llarga sequera, se'ls estan començant a buidar els magatzems de menjar. S'apropen dies de fam si no hi troben cap remei.

Coincidint amb un eclipsi de lluna i un curiós ritual iniciàtic, en Karim, es convertirà en l'encarregat de cercar –per tota la galàxia- a un estrany animal que té banyes i dona llet. Així coneixerà diferents civilitzacions i formes de vida abans d'arribar a la Terra.

Preu: 

7€ | Comprar entrada aquí (enllaç)

Fitxa tècnica: 

Obra original i direcció: Roser Castellví i Dani Martínez
Actors / titellaires: Natàlia Janot, Marta Romaguera, Mariona Marta, Ferràn Remolar i Dani Martínez

Cançons
Músiques: Dani Martínez
Lletres: Roser Castellví
Arranjaments: Mark Cowling

Organitza: 

L'Ateneu de Guissona i La Xarxa

Col·labora: 

Ajuntament de Guissona

  • imatge de control 1per1

Et pot interessar

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1