Família
,
2024
De l'1 d'agost a l'11 de setembre
Laberint de palla
Sant Ramon

Laberint de Palla de Sant Ramon

4 edició del Laberint de Palla de Sant Ramon, on els i les participants hauran d'assolir un doble repte: resoldre un enigma i sortir d'aquest entramat de més de 400 bales de palla en menys de 30 minuts. 

Com en altres edicions, els grups hauran de completar l'arbre genealògic dels Mulassa, una família de ramblers del municipi que es dedicaven a vendre i comprar mules, rucs i cavalls. Pels passadissos del laberint hi hauran retrats dels diferents personatges amb pistes per saber qui són, si es tracta de l'avi, la tieta, l'hereu o la pubilla. El Maginet, la Cisqueta, el Quintí, l'Almodis o el Palanca seran alguns dels protagonistes d'aquesta trama.

A través de la història fictícia de la família Mulassa es podran descobrir algunes curiositats del municipi com la llegenda de Sant Ramon Nonat. Quan va morir van posar el seu cos sobre una mula cega i es va decidir que l'enterrarien allà on caigués morta. Va donar tres tombs a l'ermita de Sant Nicolau i va caure estesa. En aquest punt és on es va construir el santuari del poble.

L'enigma a resoldre cada any és diferent. En edicions anteriors s'havia de desxifrar la saga dels Nonat, la família Trestombs o la història dels bandolers de Sant Ramon i La Manresana.

Activitat adreçada a tots els públics. També hi haurà la versió infantil d'aquest joc perquè tothom pugui gaudir-ne.

Horari: 

De dijous a diumenge: de 18 a 22h (a partir de les 21h és imprescindible portar frontal o llanterna)
L'última setmana d'agost del 29 a l’1 de setembre, per la Festa Major de Sant Ramon, estarà tancat.

Preu: 

 

5€ general | Gratuït menors de 5 anys
Cal fer reserva prèvia aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació de Joves La Mansa

Més informació: 

Et pot interessar