Fires i festes
,
2015
Dissabte, 21 de febrer
Diversos espais
Balaguer

Carnestoltes Balaguer

El Rei Carnestoltes arriba a Balaguer el dissabte 21 de febrer!  Aquest és el programa que ens porta! Amunt la gresca i la disbauxa!
 

16.30 h RUA DE LA DISBAUXA. Concentració de totes les carrosses, comparses i disfresses davant l’estació de trens, al carrer Noguera Pallaresa.

17.00 h Inici de la gran RUA , fins a la plaça del Mercadal, acompanyats del grup de batuka més canyer de la província “BANDELPAL” i la fantàstica xaranga BANDARRA STREET ORKESTRA , els reis del “jaleo, patilla i freestyle.”

18.00 h. Recepció del Rei Carnestoltes i el seu seguici a la plaça del Mercadal.

A continuació, disbauxa total amb el Grup d’animació LA BARREJA SALADA,  amb un espectacle on els quatre salats us faran ballar al ritme de danses que segurament mai heu sentit abans!  Quan li semblarà al rei, lliurarà els premis a les tres millors carrosses, relacionades amb les disfresses:                                                                

1r premi: 250 €         2n premi: 150 €        3r premi: 50 €

23:30 h  RUA “LA NIT DELS POCA-SOLTES”. Recorregut:  plaça del Mercadal, carrer de la Banqueta, plaça del Jutge, carrer del Pont, Pont de Sant Miquel, av. Comte Jaume d’Urgell, fins al pavelló del Molí de l’ Esquerrà, acompanyats pel grup de percussió  BANDELPAL, la xaranga BANDARRA STREET ORKESTRA i els DIABLES BÈSTIES FERÉSTEGUES DE BALAGUER

00:30 h  Arribada al Molí de l ’Esquerrà i inici del  gran BALL DE CARNESTOLTES  i concurs de disfresses, amb el grup de patxanga i versions ELS PACHUCOS, un grup diferent,  atrevit simpàtic.. contagiós !. Durant aquest ball es lliuraran els premis en les modalitats de grup i individual o parella. 

Modalitat grup:

    1r premi: 150             2n premi: 100 €              3r Premi: 50 €          

Modalitat individual o parella:

    1r premi: 75 €              2n premi: 50 €              3r premi: 40 €

En acabar el ball actuació del Dj. Enric Font  per acabar la nit i durant la seva actuació es donaran premis bojos als assistents !!!!

Les carrosses s’ hauran d’inscriure abans del dia 19 de febrer  i rebran una subvenció de 75€. 

També se subvencionaran les comparses amb més de 12 persones, amb  25 €. Només se subvencionaran carrosses, no ginys.

 

Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç o al 973 446 606 .

 

 

Degut a la COVID-19 consulteu la web de l'organització per possibles canvis d'última hora

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar