Fires i festes
,
2015
Dissabte 5 de desembre, 21h
Carrers centre històric
Balaguer

Fira Santa Llúcia Balaguer

Mercat típicament nadalenc amb un centenar de parades que presentaran un gran ventall de productes relacionats amb aquestes festes. Paral·lelament també hi haurà diferents activitats al llarg de tot el dia adreçades als nostres infants.

PROGRAMA FIRA-MERCAT DE SANTA LLÚCIA 2015-11-25

De les 9.30 h a 14.00 h
Operació Moneda, al Portalet, organitza Mà Oberta.

D’11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 20.00 h
Visita del Patge Reial a la Fira i recollida de cartes. S’ubicarà a la plaça del Pou per tal que els infants puguin saludar-lo.

D’11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 20.00 h
Tens un bon desig per aquest Nadal? Atansa’t a la plaça del Pou i troba l’Arbre dels Desitjos. En aquest taller podràs engalanar l’arbre amb els teus somnis. Adreçat als infants.

A les 17.00 h
Taller infantil de decoració de galetes de Nadal a càrrec de Sisters Dolces Creacions, al casal Lapallavacara (places limitades).

A les 18.00 h (durada dues hores)
Cercavila infantil “Els Pastorets cantaires” amb la Companyia Plàstics per tot el mercat de Santa Llúcia.

Durant tot el dia:
Recuperem les tradicions:
Dins el mercat de Santa Llúcia,  i a la plaça de Sant Jaume, podreu gaudir d’una demostració artesanal de cistelleria, a càrrec del sr. Joaquin Fumanal de l’empresa Cestería La Moderna de Barbastro.

A la plaça el Pou:
Un any més podreu gaudir de la nostra exposició d’aviram viu, amb més d’una quinzena d’espècies diferents. Pregunta als professionals com viuen, d’on procedeixen, o quines especies s’exposen... aprèn sobre el món de les aus amb els seus cuidadors.

Mercat de la Terra:
Espai dedicat als productors que formen part del col·lectiu Mercat de la Terra. Productes de proximitat i molt saludables.

Al carrer Major:
Taller dirigit als més petits on podran realitzar una titella de dit en diferents colors i materials, a càrrec de El Baúl de las Sonrisas de Tamarite de Litera.

Comparteix sensacions amb els comerciants del carrer Major:
Realitzant les teves compres als comerços del carrer Major, et lliurarem una butlleta per entrar al sorteig d’un cap de setmana d’hivern! I si vens a comprar amb el teu vehicle... et regalarem el parquímetre (des del 5 de desembre al 7 de gener). El sorteig es realitzarà  el divendres dia 8 de Gener  de 2016 a les 12 migdia

  • imatge de control 1per1