Menjar i beure
,
2015
Diumenge 8 de novembre
Avinguda Font de Valldans
Ponts

IV Trobada de Ranxos

Aquest diumenge, la capital del mig Segre celebrarà de manera anticipada el seu particular dimarts de Carnaval amb la 4ª Trobada de Ranxos. Una festa compartida amb 7 colles més de la geografia catalana que al llarg del calendari de l’any també celebren una festa gastronòmica similar a Lo Ranxo de Ponts. Ponts agafa el relleu de les poblacions de Gelida, Vidreres i La Seu d’Urgell i serà l'amfitrió de la IV TROBADA DE RANXOS! 

Aquí teniu el PROGRAMA d'aquesta edició! 

6:00h Calderes al foc. A partir de les 6:00h del matí a l'avinguda Font de Valldans començarà la cocció dels Ranxos, les Escudelles, del Perol i de les Calderes.
8:30h Esmorzar de colles. A la zona de cocció es farà un esmorzar per a tots els cuiners i cuineres de les diferents colles participants. 
Durant tot el matí. Mostra de productes locals de les diferents colles participants i del comerç local.  L'Avinguda Font de Valldans es convertirà en una mostra de productes gastronòmics i de proximitat de cada localitat. 
Durant tot el matí: Exposició ' Lo Ranxo de Ponts al llarg de la història' Fotografies cedides per Jose Ma Nieto. Lloc: Sala d'actes de l'Ajuntament.
12:30h Benvinguda a les autoritats.  a la casa de la Vila.
11:00h Visita guiada al nucli antic de Ponts.  Visita a la zona porxada del carrer Major, la plaça de l'Església, l'Església de Santa Maria i el retaule del Roser, el Pou de Gel, el mirador de l'Horta i el Parc del Segre. 
11:00h Sardanes al passeig
13:00h Benedicció i degustació del Ranxo. A l'Avinguda Font de Valldans i a continuació repartiment. 
Plat commemoratiu i 8 tastos: 6 euros
Val per una degustació: 1 euro. 
15:00h Dinar de germanor de totes les colles participants a la Sala. Parlaments i entrega del record de la trobada a cada colla participant. Relleu de la propera edició.

Tasta aquesta proposta! 
 

formulari esdevenimets agenda

Et pot interessar