Menjar i beure
,
2015
Diumenge 8 de novembre
Avinguda Font de Valldans
Ponts

IV Trobada de Ranxos

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Aquest diumenge, la capital del mig Segre celebrarà de manera anticipada el seu particular dimarts de Carnaval amb la 4ª Trobada de Ranxos. Una festa compartida amb 7 colles més de la geografia catalana que al llarg del calendari de l’any també celebren una festa gastronòmica similar a Lo Ranxo de Ponts. Ponts agafa el relleu de les poblacions de Gelida, Vidreres i La Seu d’Urgell i serà l'amfitrió de la IV TROBADA DE RANXOS! 

Aquí teniu el PROGRAMA d'aquesta edició! 

6:00h Calderes al foc. A partir de les 6:00h del matí a l'avinguda Font de Valldans començarà la cocció dels Ranxos, les Escudelles, del Perol i de les Calderes.
8:30h Esmorzar de colles. A la zona de cocció es farà un esmorzar per a tots els cuiners i cuineres de les diferents colles participants. 
Durant tot el matí. Mostra de productes locals de les diferents colles participants i del comerç local.  L'Avinguda Font de Valldans es convertirà en una mostra de productes gastronòmics i de proximitat de cada localitat. 
Durant tot el matí: Exposició ' Lo Ranxo de Ponts al llarg de la història' Fotografies cedides per Jose Ma Nieto. Lloc: Sala d'actes de l'Ajuntament.
12:30h Benvinguda a les autoritats.  a la casa de la Vila.
11:00h Visita guiada al nucli antic de Ponts.  Visita a la zona porxada del carrer Major, la plaça de l'Església, l'Església de Santa Maria i el retaule del Roser, el Pou de Gel, el mirador de l'Horta i el Parc del Segre. 
11:00h Sardanes al passeig
13:00h Benedicció i degustació del Ranxo. A l'Avinguda Font de Valldans i a continuació repartiment. 
Plat commemoratiu i 8 tastos: 6 euros
Val per una degustació: 1 euro. 
15:00h Dinar de germanor de totes les colles participants a la Sala. Parlaments i entrega del record de la trobada a cada colla participant. Relleu de la propera edició.

Tasta aquesta proposta! 
 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1