Lo Quiosc a la vora del pantà de Sant Antoni
Lo Quiosc
Km 90 C-13
25630 - Talarn
  • 689811075
  • 630957087
  • info@loquiosc.com
  • talarnmusicexperience@gmail.com
Lo Quiosc
Un indret privilegiat

Lo Quiosc és un espai únic, un indret privilegiat vora el pantà de Sant Antoni, dins del terme municipal de Talarn. Un cop dins, el temps es para, s’allunya per donar pas a la màgia dels sentits. La natura, que envolta cada racó, ens deixa no només observar-la, sinó, fins i tot, endinsar-nos en ella, i caminant per l’espectacular passarel·la penjada, podem arribar a sentir l’excepcional essència del Pallars.

Al capdavant d’aquest local exquisit hi trobem en Ramon i la Sònia. Apassionats per les coses ben fetes, des de l’inici van tenir clar el que oferir als seus clients: Experiències úniques.

Lo Quiosc
Gastronomia

Lo Quiosc és sinònim de gastronomia. De la mà de l’Enric i l’Ilhame els comensals gaudeixen d’una oferta culinària basada en l’amor al producte, el respecte al territori i les influencies d’altres indrets; tot per a satisfer els paladars més exigents. També disposa d’una amplia selecció de Gins, Cocktails i sucs naturals que, elaborats i servits al moment per un equip professional, són la delícia dels clients. Licors com la Ratafia i el Cassis s’incorporen dins d’algunes de les combinacions de la cocteleria més tradicional, que no deixen indiferent a ningú.

Lo Quiosc
Música

Lo Quiosc també és sinònim de música en directe i de qualitat. Des dels seus inicis s’ha compromès en potenciar l’oferta cultural i lúdica a la zona i reivindicar alhora la descentralització de l’oferta de festivals i concerts del territori català. En quest sentit, Lo Quiosc acull la proposta cultural més singular i compromesa de Lo Pallars: el Festival Talarn Music Experience.

Horaris

Divendres: de 12 a 23h
Dissabte: de 12 a 23h
Diumenge: de 12 a 23h