Menjar i beure
,
2014
Del 24 al 30 d'octubre
Restaurants de la Segarra
Comarca de la Segarra

Jornades gastronòmiques de la tupina

El Consell Comarcal de la Segarra organitza les primeres jornades gastronòmiques de la Tupina, un mètode ancestral per conservar la carn de la matança del porc, que consisteix en cuinar-lo a foc lent i envasar-lo amb el mateix greix amb què s’ha cuinat, per tal que es conservi durant més temps.

Així, del 24 al 30 d’octubre, nou restaurants de la Segarra oferiran menús degustació amb la tupina com a protagonista.

Restaurants participants:

  • Hostal Palouet de Massoteres
  • Braseria Cal Guim de Sant Guim de Freixenet
  • Braseria Alzina de Sant Guim de Freixenet
  • El Rebost de la Segarra de Guissona
  • Restaurant Nard de Guissona
  • La Mallola de Sanaüja
  • Torrecombelles de Sanaüja
  • L’Àntic Forn de Cervera
  • La Redolta de Florejacs

Els menús oscil·len dels 12 euros en menú diari als 20 euros en menú de cap de setmana.

Els menús es poden consultar al web del www.ccsegarra.cat i després s’ha de fer la reserva trucant directament al restaurant.

 

Tots els menús aquí

  • imatge de control 1per1