Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Del 15 de març a l'1 de maig
Dissabte 4 de maig
Dissabte 11 maig, 11h
El Consell Comarcal de la Segarra organitza les primeres jornades gastronòmiques de la Tupina, un mètode ancestral per conservar la carn de la matança del porc, que consisteix en cuinar-lo a foc lent i envasar-lo amb el mateix greix amb què s’ha cuinat, per tal que es conservi durant més temps.
Així, del 24 al 30 d’octubre, nou restaurants de la Segarra oferiran menús degustació amb la tupina com a protagonista.
Restaurants participants:
Els menús oscil·len dels 12 euros en menú diari als 20 euros en menú de cap de setmana.
Els menús es poden consultar al web del www.ccsegarra.cat i després s’ha de fer la reserva trucant directament al restaurant.
Tots els menús aquí