Espectacles
,
2017
Diumenge 5 de març, 19h
Gran Teatre de la Passió
Cervera

Teatre 'André y Dorine'

La història d'una parella que pateix davant la malaltia, l'alzheimer, que es va menjant els seus records molt lentament i que els farà reconstruir la seva relació des d'una perspectiva totalment nova per a ells.

'André y Dorine' és una obra sense una sola paraula, però no cal; allò que volen transmetre els personatges va molt més enllà de les seves màscares mudes. En un petit saló, el frenètic clic d’una màquina d’escriure, s’embranca diàriament amb les notes d’un violoncel. Són André i Dorine, una parella d’ancians que, com tantes altres, ha caigut en la desídia, oblidant així el que un dia els va unir. De les parets penja el passat emmarcat, com a únic testimoni del que van compartir. Però un succés, la malaltia, serà l’encarregada de treure la pols de la seva relació, obligant-los a recordar qui van ser, per retrobar-se amb qui són. Recordar com han estimat, per seguir estimant.

'André y Dorine' és un espectacle que et deixa clavat a la butaca, remogut, sense paraules. Connecta amb les emocions més profundes i t’ensenya amb una tendresa infinita la persistència de l’amor malgrat infortunis del destí, com ara és l’alzheimer, que arriba per trastocar-ho tot. La feina actoral és meravellosa, les màscares són encertadíssimes i el tractament de la malaltia és d’una sensibilitat magistral.

Més informació: Ajuntament de Cervera

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1