,
22/01/2015
Audiovisual

Agramunt vs Tàrrega. Quin és el millor Carnaval de l’Urgell?

Dos vídeos, dos Carnavals, un mateix dia i humor, molt humor!

La rivalitat ‘amorosa’ entre Agramunt i Tàrrega per veure qui té el millor Carnaval de l’Urgell ha arribat a les xarxes socials! 

Les dues poblacions calenten motors i defensen amb carn i ungles el seu Carnaval.

Agramunt i la Xurripampi van tirar la primera pedra dijous passat parodiant una de les escenes de cinema més versionades a Youtube, l’escena on Hitler s’enfada amb els seus a 'El hundimiento'. Amb menys d’una setmana ha sumat més de 7000 visites.
 

La resposta targarina no va trigar en arribar. Tota una declaració d’intencions i un crit unànim són els protagonistes de la versió que Agrat Tàrrega fa de l’escena més coneguda de la pel·lícula '300'.
 

I tu? De quin Carnaval ets? :P

16/03/2020
El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.
02/04/2019
Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al
11/03/2019
Fa uns dies, la banda ska-rock de Tàrrega The Targarians van treure a la venda el seu segon disc 'Crida amb mi!' (MMM Music 2019), un crit d'il·lusió, de crítica social, que desvetlla consciències, amb una sonoritat més madura i un missatg
07/03/2019
Veïns i veïnes del barri de la Mariola van participar el passat dimarts en l’enregistrament del videoclip 'Mariola és nom de dona' a ritme del garrotí.
05/03/2019
Callejón Canalla, a través dels seus comptes a les xarxes social, acaba de presentar un nou videoclip: 'Indicio Final', el tema que posa títo
20/02/2019
El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la
14/02/2019
Fa uns mesos que la banda ponentina Möndo Loco -nascuda el 2011 a la ciutat de Lleida- està coent a foc molt lent el seu segon àlbum, 'Dueños de Nada' de la mà de Calaverita Records!