,
02/04/2019
Audiovisual

L'himne de Ponent, 'Sóc de l'Oest' de Lo Pardal Roquer, ja té videoclip!

Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al seu compte de Youtube el videoclip oficial de 'Sóc de l'Oest'.

El que és pràcticament l'himne no oficial de les terres lleidatanes va donar-se a conèixer l'any 2007, formant part del disc 'Ruc-a-billy & Cat Music', i al llarg d'aquests dotze anys ha comptat amb multitud de versions, com ara dels Pastorets Rock, El Fill del Mestre o Möndo Loco.

Esterri, en la seva versió més country i acompanyat de diversos instruments musicals de corda, mimetitza en el videoclip amb diversos escenaris típicament de Ponent, com ara un camp d'alfals, una pedregosa espona de secà, els aiguamolls, els exteriors d'una torre de pagès o un dels ponts de l'Autovía A2. 

16/03/2020
El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.
02/04/2019
Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al
11/03/2019
Fa uns dies, la banda ska-rock de Tàrrega The Targarians van treure a la venda el seu segon disc 'Crida amb mi!' (MMM Music 2019), un crit d'il·lusió, de crítica social, que desvetlla consciències, amb una sonoritat més madura i un missatg
07/03/2019
Veïns i veïnes del barri de la Mariola van participar el passat dimarts en l’enregistrament del videoclip 'Mariola és nom de dona' a ritme del garrotí.
05/03/2019
Callejón Canalla, a través dels seus comptes a les xarxes social, acaba de presentar un nou videoclip: 'Indicio Final', el tema que posa títo
20/02/2019
El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la
14/02/2019
Fa uns mesos que la banda ponentina Möndo Loco -nascuda el 2011 a la ciutat de Lleida- està coent a foc molt lent el seu segon àlbum, 'Dueños de Nada' de la mà de Calaverita Records!