,
16/03/2020
Audiovisual

El Petit de Cal Eril presenta 'Energia Fosca: La Pel·lícula'

El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.

Hi podeu veure 'Ets una idea' (dirigit per Lluís Sellarès), 'Pols' (realitzat per Artur Tort i Marc Cuscó), 'Sento' (dirigit per Pol Penas), i 'El sentit de les coses', 'Sents el sol', 'Jo soc una ombra', 'Soc dins dels núvols' i 'Energia Fosca' de la productora Escafior Films.

Vuit vídeos per a les vuit cançons del disc, formant una veritable pel·lícula. Una bona manera de descobrir més a fons aquest últim treball d'El Petit de Cal Eril.

Més info:
Web El Petit de Cal Eril
Web Bankrobber
Web Escafior Films
 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

Benvinguts al racó de curiositats audioviduals de Ponent! En aquest espai pretenem penjar totes aquelles peces audiovisuals relacionades amb la cultura de Ponent que ens semblin dignes de compartir. Videoclips de grups, documentals, anuncis, notícies curioses i molt més!

16/03/2020
El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.
02/04/2019
Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al
11/03/2019
Fa uns dies, la banda ska-rock de Tàrrega The Targarians van treure a la venda el seu segon disc 'Crida amb mi!' (MMM Music 2019), un crit d'il·lusió, de crítica social, que desvetlla consciències, amb una sonoritat més madura i un missatg
07/03/2019
Veïns i veïnes del barri de la Mariola van participar el passat dimarts en l’enregistrament del videoclip 'Mariola és nom de dona' a ritme del garrotí.
05/03/2019
Callejón Canalla, a través dels seus comptes a les xarxes social, acaba de presentar un nou videoclip: 'Indicio Final', el tema que posa títo
20/02/2019
El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la
14/02/2019
Fa uns mesos que la banda ponentina Möndo Loco -nascuda el 2011 a la ciutat de Lleida- està coent a foc molt lent el seu segon àlbum, 'Dueños de Nada' de la mà de Calaverita Records!