La Terrasseta de Preixens estrena el videoclip de 'Surt el sol', la cançó de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

20/02/2019

El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la cançó que farà de ‘banda sonora’ de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. 

El videoclip de ‘Surt el sol’ es podrà veure als cinemes d’11 localitats: Cervera, Mollerussa, Tàrrega, Tremp, Vielha, Montblanc, Balaguer, Bellpuig, Agramunt, Ripoll, Igualada, a més de les sales de cinema itinerant del Circuit Urgellenc. L’objectiu és fer arribar les manifestacions culturals vinculades a la Capitalitat a tota mena de nous públics. Amb la finalitat d’ampliar els col·lectius que gaudeixin de les manifestacions artístiques derivades de la Capital de la Cultura Catalana, la cançó també es cantarà a les escoles i als casals de la gent gran de Cervera.

‘Surt el sol’ és una cançó de proximitat, alegre, festiva i ballable, que representa plenament l’esperit de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Una composició que dóna importància als creadors i artistes del territori, però amb la voluntat de transcendir i sobrepassar els límits geogràfics de Cervera.

El videoclip està enregistrat en diversos espais de Cervera com el carrer Major o la muralla.