,
02/01/2019
Audiovisual

'Fuerzas y cuerpos', el projecte fotogràfic de Paula Artés

'Fuerzas y cuerpos' és el fotollibre de Paula Artés, fotògrafa compromesa en donar a conèixer i qüestionar les estructures de poder i control.

El projecte tracta la invisibilitat de la Guàrdia Civil a Catalunya. Quan els cossos de seguretat són invisibles és quan són operatius, són invisibles per tenir el control sobre la població. Aquest és un sistema de seguretat aplicat arreu del món. La Paula Artés fotografia els espais en què operen i treballa la Guàrdia Civil, fent així visible els espais de control als quals els ciutadans no hi tenen accés.

Aquest és un projecte que es va iniciar el 2015 sol·licitant tots els permisos que requerien.

El fotollibre, dissenyat per 3 Tipos Gráficos, conté a més de les fotografies, un text del comissari d’art Oriol Fontdevila, escrit especialment per aquest llibre. Ha estat seleccionada amb aquest projecte a Descubrimientos Photoespaña, Encontro Artistas Novos, SCAN Photobooks, Photogenic Festival, Unseen Dummy Award d’Amsterdam i FIFTijuana de Mèxic, i amb altres projectes a Sala d’Art Jove i Viphoto.

Fins al pròxim 12 de gener, pots col·laborar amb el seu crowdfunding a Verkami !

16/03/2020
El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.
02/04/2019
Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al
11/03/2019
Fa uns dies, la banda ska-rock de Tàrrega The Targarians van treure a la venda el seu segon disc 'Crida amb mi!' (MMM Music 2019), un crit d'il·lusió, de crítica social, que desvetlla consciències, amb una sonoritat més madura i un missatg
07/03/2019
Veïns i veïnes del barri de la Mariola van participar el passat dimarts en l’enregistrament del videoclip 'Mariola és nom de dona' a ritme del garrotí.
05/03/2019
Callejón Canalla, a través dels seus comptes a les xarxes social, acaba de presentar un nou videoclip: 'Indicio Final', el tema que posa títo
20/02/2019
El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la
14/02/2019
Fa uns mesos que la banda ponentina Möndo Loco -nascuda el 2011 a la ciutat de Lleida- està coent a foc molt lent el seu segon àlbum, 'Dueños de Nada' de la mà de Calaverita Records!