,
03/01/2017
Audiovisual

Pau de Ponts estrena nou clip

El cantant Pau Pinós, conegut popularment com Lo Pau de Ponts, acaba de presentar el seu nou vídeoclip!

Després d'haver-se convertit en un autèntic fenomen viral l'estiu passat amb les versiones humorístiques de 'La nòvia estiueja a Salou' o 'Com goses a tornar', ara torna amb 'Sóc un pelacanyes'. 

Lo Pau de Ponts pren com a referència artística, a l'hora d'escriure les seves versions, les cançons de La Trinca, així com el ritme del garrotín. Havent versionat cantants i grups de tanta actualitat com l'Enrique Iglesias i Morat, i ara s'atreveix amb en Bertín Osborne.

Segur que no us deixarà indiferents!
 

16/03/2020
El Petit de Cal Eril ha publicat al seu canal de Youtube i a través de les xarxes socials, la pel·lícula íntegra del seu últim disc 'Energia Fosca' (Bankrobber, 2019), formada pels videoclips i els lyrics videos del disc.
02/04/2019
Ahir el cantant i compositor d'Alpicat David Esterri, conegut popularment amb el pseudònim Lo Pardal Roquet, publicava al
11/03/2019
Fa uns dies, la banda ska-rock de Tàrrega The Targarians van treure a la venda el seu segon disc 'Crida amb mi!' (MMM Music 2019), un crit d'il·lusió, de crítica social, que desvetlla consciències, amb una sonoritat més madura i un missatg
07/03/2019
Veïns i veïnes del barri de la Mariola van participar el passat dimarts en l’enregistrament del videoclip 'Mariola és nom de dona' a ritme del garrotí.
05/03/2019
Callejón Canalla, a través dels seus comptes a les xarxes social, acaba de presentar un nou videoclip: 'Indicio Final', el tema que posa títo
20/02/2019
El grup La Terrasseta de Preixens va presentar ahir, a través del seu canal de youtube, el vídeoclip ‘Surt el sol’, la
14/02/2019
Fa uns mesos que la banda ponentina Möndo Loco -nascuda el 2011 a la ciutat de Lleida- està coent a foc molt lent el seu segon àlbum, 'Dueños de Nada' de la mà de Calaverita Records!