Blogs

La política quotidiana

Reflexions del dia a dia

De petita "m’empassava" els llibres que donava gust. Sempre tenia temps per llegir una pàgina més i per escoltar les històries i llegendes que m'explicava el meu avi Miquel. Una jove Lourdes va decidir estudiar Comunicació Audiovisual perquè volia canviar el món. Però de moment ha estat el món qui m'ha canviat a mi i la meva manera d'entendre la vida. 
 

03/10/2019
No fa gaire es va fer viral una fotografia que el Grup Alba va compartir a les xarxes socials, on es veia un sobre marró amb una nota.
01/08/2019
La vida a poble té tants avantatges com inconvenients. La balança hi manté un equilibri gairebé màgic.
11/07/2019
Junts per Catalunya (JxCat) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) actuen com nens petits que, cecs de gelosia, es barallen per aconseguir l'atenció dels seus pares.