Surtdecasa Ponent
,
08/01/2019
Espectacles

Tot a punt pel 23è cicle Joc al Ninot, l'avantsala de la Fira de Titelles de Lleida

Aquest cicle d’espectacle tindrà lloc del 13 de gener al 10 de febrer
Joc del Ninot

Foto: 

Cedida
El pròxim 13 de gener tindrà lloc el tret de sortida del 23è Joc al Ninot, un cicle d’espectacles d’hivern adreçat als més menuts de la casa i a les seves famílies. Es tracta de l’avantsala de la Fira de Titelles de Lleida, que enguany arribarà a la seva trenta edició

El 23è Joc al Ninot és un cicle consolidat, destinat al públic infantil i familiar. S’organitza en cinc matinals de diumenges, al llarg de mesos de gener i febrer, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

El cicle Joc al Ninot té l’objectiu d’apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional.
 

Per a l’edició de 2019, el cicle Joc al Ninot reunirà 5 espectacles, dirigits a infants d’entre 2 a 8 anys

Es tracta d’una proposta escènica paral·lela a la Fira de Titelles de Lleida, ja que enguany permet gaudir de 3 espectacles i 3 companyies que han passat per alguna edició d’aquest certamen lleidatà. Jordi Bertran, amb l’espectacle Circus, va trepitjar Lleida en la 28a edició de la Fira de Titelles i ara hi torna per dur-nos l’espectacle sencer; un espectacle de titelles de fil, inspirat en la música i obra del creador del personatge Xarlot.

Per la seva banda, Matito torna a presentar ‘Matito i la grandíssima roda de fira’, un espectacle amb que va present també a la 28a Fira de Titelles. En aquest cas gaudirem dels titelles de guant a través de la història del feliç Matito. Pep López & Afònix Produccions ens porta un espectacle musical, amb cançons, titelles i projeccions. ‘Per terra de dracs’, ens farà viatjar a històries fantàstiques de dracs, de la mà de La Martina i el seu germà Dídac. El Centre de Titelles també hi serà ben present amb dues propostes: ‘El petit elefant’ i ‘La Jana i els 3 óssos’, estrenada el passat octubre a Mallorca.

En aquesta edició, i per tercer any consecutiu, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Cicle Joc al Ninot s’aproparà també en dos pobles del territori.

També et pot interessar