Joc del Ninot

Foto: 

Cedida

Tot a punt pel 23è cicle Joc al Ninot, l'avantsala de la Fira de Titelles de Lleida

Aquest cicle d’espectacle tindrà lloc del 13 de gener al 10 de febrer
Surtdecasa Ponent
,
08/01/2019
Espectacles
El pròxim 13 de gener tindrà lloc el tret de sortida del 23è Joc al Ninot, un cicle d’espectacles d’hivern adreçat als més menuts de la casa i a les seves famílies. Es tracta de l’avantsala de la Fira de Titelles de Lleida, que enguany arribarà a la seva trenta edició

El 23è Joc al Ninot és un cicle consolidat, destinat al públic infantil i familiar. S’organitza en cinc matinals de diumenges, al llarg de mesos de gener i febrer, amb doble horari d’actuacions plenes d’històries, d’aventures i cançons on els titelles són sempre els protagonistes.

El cicle Joc al Ninot té l’objectiu d’apropar el teatre de titelles als més menuts, tot oferint-los espectacles de qualitat, que els permetin gaudir i compartir una experiència cultural intergeneracional.
 

Per a l’edició de 2019, el cicle Joc al Ninot reunirà 5 espectacles, dirigits a infants d’entre 2 a 8 anys


Es tracta d’una proposta escènica paral·lela a la Fira de Titelles de Lleida, ja que enguany permet gaudir de 3 espectacles i 3 companyies que han passat per alguna edició d’aquest certamen lleidatà. Jordi Bertran, amb l’espectacle Circus, va trepitjar Lleida en la 28a edició de la Fira de Titelles i ara hi torna per dur-nos l’espectacle sencer; un espectacle de titelles de fil, inspirat en la música i obra del creador del personatge Xarlot.

Per la seva banda, Matito torna a presentar ‘Matito i la grandíssima roda de fira’, un espectacle amb que va present també a la 28a Fira de Titelles. En aquest cas gaudirem dels titelles de guant a través de la història del feliç Matito. Pep López & Afònix Produccions ens porta un espectacle musical, amb cançons, titelles i projeccions. ‘Per terra de dracs’, ens farà viatjar a històries fantàstiques de dracs, de la mà de La Martina i el seu germà Dídac. El Centre de Titelles també hi serà ben present amb dues propostes: ‘El petit elefant’ i ‘La Jana i els 3 óssos’, estrenada el passat octubre a Mallorca.

En aquesta edició, i per tercer any consecutiu, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Cicle Joc al Ninot s’aproparà també en dos pobles del territori.

A

També et pot interessar