Mur

Foto: 

Xavier Valls

L'espectacle 'Mur' omplirà de circ, música i humor el Teatre de la Llotja

Aquesta performance, que es va poder veure a FiraTàrrega 2017, és el darrer espectacle familiar de la programació de Nadal
Cristina Mongay
,
03/01/2018
Espectacles
El Teatre de La Llotja acull el proper 4 de gener ‘Mur’, un espectacle de la companyia (Cia)3 que barreja el circ i l’humor amb música en directe

'Mur' és una obra poètica que fa ús de l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi.

Un total de 9 clowns interactuen amb una estructura central que simula un mur fet de cubs que es construeix i desconstrueix constantment. Equilibris, acrobàcies, malabars, música en directe i sobretot molt humor, amb un missatge de fons: desconstruir un mur per edificar un nou món en què persones heterogènies puguin conviure en equilibri.

'Mur' esdevé una metàfora del treball col·lectiu resumida en una frase: "Si caminem sols, anem més de pressa; si caminem junts, arribem més lluny".Nacho Flores és el director de 'Mur' i Ramón Giménez, fundador de Ojos de Brujo, n’ha creat la música. L’equip el completa la companyia integrativa Circ Bombeta (Oriol Morgades, Quique Maltas, Sergi Comesa, Manolo Osoyo), Circ Vermut (Jordi Mas i David Candelich), l’acròbata Alberto Munilla i l’il·luminador Xavi Valls, que ha col·laborat amb artistes com Jordi Savall o Buenavista Social Club.

'Mur', que es va poder visualitzar en l'edició 2017 de FiraTàrrega, és una coproducció de la Fundació Maresme, Cronopis Espai de Circ de Mataró i Camaleònica Produccions. També compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 

 

Més informació: 

A

També et pot interessar