Benavent

Foto: 

Cedida

Benavent del Segrià ultima els detalls de la 6a edició de la Fira Salut i Benestar

La Fira Salut i Benestar de Benavent del Segrià se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril
Cristina Mongay
,
04/04/2019
Fires i festes
Molts municipis han trobat, al llarg del llarg i mitjançant l’experimentació, arguments per atreure curiosos i visitants als seus carrers i places, uns agents que representen pura diversificació econòmica respecte a les activitats tradicionals. Benavent de Segrià ha estat, sense cap mena de dubte, una d'aquestes viles plena d’inventiva. Des de fa sis anys, ha incorporat al seu calendari d'activitats lúdiques i culturals un certamen que ha comportat un increment respectable de coneixença del poble: la Fira Salut i Benestar.
"La 6a edició de la Fira Salut i Benestar comptarà amb una quarantena d’expositors"

Actualment, el municipi prepara la seva sisena edició amb l’objectiu de consolidar encara més la trobada, incorporant nous espais i incrementant la presència tècnica i pedagògica, combinada amb els espais expositius. La Fira Salut i Benestar se celebrarà els dies 6 i 7 d'abril i comptarà amb la participació de mig centenar d'expositors, els quals presentaran els seus productes en el nou espai expositiu.

En aquesta sisena edició de la fira, l'Ajuntament inaugura el Recinte Firal amb l'objectiu de millorar la imatge i la funcionalitat del certamen. Els organitzadors també han incorporat al programa més xerrades tècniques, que permetran professionalitzar el certamen; i una àrea pedagògica que es complementa amb un programa de tallers, que permetran al públic participar més intensament en les propostes de la fira.

Més Fira
Benavent de Segrià pretén donar eines per afrontar els reptes de viure el segle XXI amb aquesta nova edició de la Fira Salut i Benestar.

Per aquest motiu, al llarg del primer cap de setmana d’abril, tant en horari de matí com de tarda, visitants, veïns i veïnes podran gaudir de tot tipus de xerrades, tallers creatius, conferències i activitats.

L'organització no ha deixat cap element sense lligar, i també ha programat un seguit d'activitats per als més petits, habilitant un espai per al públic familiar. En aquest sentit, el visitant disposarà de servei de bar amb propostes gastronòmiques del territori.

És evident que en un certamen d'aquestes característiques, el consistori compta amb la complicitat de les entitats locals, i per aquesta raó s'ha dissenyat l'espai Benavent, des del qual aquestes presentaran les seves propostes, un reflex del dinamisme social, cultural i de lleure del municipi del Segrià.

El programa
El programa d’enguany acollirà més xerrades tècniques respecte a edicions anteriors, les quals permeten donar-li un format més professional al certamen. Entre elles destaca ‘Claus per a una autoestima sana’, a càrrec d’Óscar Becerril; ‘Radioestèsia. La percepció dels sentits’, per Daniel Testino; ‘Mites i certeses sobre els aromes i la cosmètica natural’, de la mà de Jovita Ponce; i ‘Alimentació saludable’, per la dietista-nutricionista Naila Martínez.

També hi haurà una àrea pedagògica amb un seguit de tallers, que conviden als visitants participar d’una forma més activa en la fira. Entre ells, ‘Neteja energètica per a persones i espais’, a càrrec de les terapeutes Inma Hernández i Àngels Pont; ‘Menja’t la fruita, sigues original’, de la nutricionista Mercè Carbonell; ‘Massatge tailandès’, de Miquel Boneu; i ‘El llenguatge de les espelmes’, a càrrec de Camí de Gaia.

La fira està oberta a totes aquelles teràpies que puguin ajudar a millorar la salut i el benestar. Inclou també una zona de parades de diferent tipus: artesania, productes naturals i elaborats a mà, productes d’alimentació sana, cura del cos, cura del medi ambient, reciclatge, noves tecnologies, eficiència energètica, teràpies naturals.

A

També et pot interessar