Cristina Mongay
,
16/10/2017
Música

Coneixem els cantautors i les cantautores de Rodautors (I)

Vint són les veus que ficaran la música a la primera edició de Rodautors, el Festival Itinerant de Cantautors
Rodautors 1

Foto: 

Cedida
Vint són els cantautors i les cantautores que actuaran a la primera edició de Rodautors, els pròxims 21 i 22 d'octubre. Veus emergents, amb cançons fresques, i d'altres que ja han trepitjat molts escenaris del país però que encara no han tingut el ressò que mereixen. T'apropem a aquesta 'pedrera musical', amb la voluntat de contribuir a conèixer 'de a tu a tu', i d'una manera íntima i profunda, aquests artistes.

Roigé
El Roger Canals fa vint anys que ofereix produccions arreu de Catalunya i l'Estat espanyol. Productor, músic i compositor barceloní, apropa la música a tots els públics amb una barreja eclèctica de sons i ritmes. Des de fa quatre anys se centra en la proposta d'autor sota el nom World músic / fusió Mediterrània, en la qual emmarca les seves creacions més íntimes.
Més informació: Roigé

 

Marco Gallo
El Marcos Gallo és un jove cantautor d'origen burgalès que està immers en la presentació del seu primer EP, titulat 'Ahora'. Va ser guanyador del Concurs de Cantautors de Xàtiva i obtingué el tercer premi del Festival de Cantautors de Tortosa.
Més informació: Marcos Gallo

 

Meïa
La cantant i actriu Mireia Izquierdo, Meïa, presentarà a Rodautors el seu nou treball d'estudi, titulat 'Lighthouse'. Amb ell mostra la seva singular veu, la seva versatilitat lingüística i la seva capacitat interpretativa amb un punt jazzístic barrejat amb prop-rock.
Més informació: Meïa

 

Oriol Ginestà
Des de Castellserà, pujarà a l'escenari de Rodautors el cantautor i sonoterapeuta Oriol Ginestà. Ginestà és autor de dos discs autoeditats: 'Miralluny' (2014) i 'L'hora més fosca' (2017), inspirats en la natura. En les seves composicions utilitza la veu i la guitarra i, de vegades, instruments propis de la música contemplativa com els bols de quars, els bols tibetans i el gong.
Més informació: Oriol Ginestà

 

Pedro Sin Peligro
El Mario Neta és un cantautor gadità, resident a Barcelona, que actua acompanyat de la seva guitarra. A vegades canta amb banda, Pedro Sin Peligro, i d'altres en solitari, quan es converteix en Pedro Sin Peligro. Les seves composicions són fresques i dinàmiques, i acostumen a tenir tocs surrealistes i d'humor crític.
Més informació: Pedro Sin Peligro

 

Nerea Bassart
Cantautora penedesenca que desenvolupa un projecte en acústic de sonoritat molt pròxima al rock. El seu primer EP, ‘Lucid Dream’, va publicar-se el passat mes d’agost, un àlbum que s’ha presentat recentment a la capital del Regne Unit. La seva veu explora des de la sonoritat més suau i delicada al crit més trencat.
Més informació: Nerea Bassart

 

Raül Benéitez
Cantautor sabadellenc, des del 2006 van sent responsable de lletres i melodies que provenen del seu univers més íntim i personal. 'El dia del mag' va ser el seu primer disc, una proposta musical pròxima a la poesia. Habitualment les seves composicions es veuen acompanyades pel piano i la guitarra, tot i que s'hi poden sumar el contrabaix i diversos instruments de percussió.
Més informació: Raül Bassart

 

Elena Saavedra
Des de Tenerife arribarà a Rodautors Elena Saavedra. Una jove cantautora que té un gran domini de la seva dolça veu i de la guitarra clàssica. Les seves composicions ens connecten amb els ritmes llatins, la rumba i el swing, i ens obren les portes a un univers obert als sentiments i a l’esperança. 
Més informació: Elena Saavedra

 

Josep Maria Garbinada
En Josep Maria Vives és un cantautor de Miravet que canta entre el dubte i la certesa, la realitat i la il·lusió, l’inconformisme i la passivitat. Amb la seva guitarra i la seva veu donen vida a lletres complicadament simples. 
Més informació: Josep Maria Garbinada

 

Edu Quindós
Edu Quindós arribarà a Penelles des de Barcelona. Es tracta d’un músic que canta en anglès acompanyat per la seva guitarra. Ha editat diversos discs: ‘Stay with me’,  ‘Hello’ i ‘Still Believe’, i està a punt de presentar el quart.  
Més informació: Edu Quindós

 

Més informació: 

També et pot interessar