Rodautors 2

Foto: 

Cedida

Coneixem els cantautors i les cantautores de Rodautors (II)

Vint són les veus que ficaran la música a la primera edició de Rodautors, el 1r Festival Itinerant de Cantautors
Cristina Mongay
,
16/10/2017
Música
Vint són els cantautors i les cantautores que actuaran a la primera edició de Rodautors, els pròxims 21 i 22 d'octubre. Veus emergents, amb cançons fresques, i d'altres que ja han trepitjat molts escenaris del país però que encara no han tingut el ressò que mereixen. T'apropem a aquesta 'pedrera musical', amb la voluntat de contribuir a conèixer 'de a tu a tu', i d'una manera íntima i profunda, aquests artistes.

Sissa Viva
Des de Castellserà, actuarà a la primera edició de Rodautors la cantautora Sissa Viva. Viva fica música a temes propis i a poemes d'altres, especialment de poetesses de Ponent d'avui. Compta amb la seva esquena amb el seu primer disc 'Filla de la Terra' (2016), i actualment està immersa en el segon.
Més informació: Sissa Viva

 

Primo Zon
Manresà de naixement i igualadí d'adopció, en Primozon és compositor i cantant en diverses formacions musicals. Dur a la seva esquena amb dos discs auto-editats en solitari: '[Invierno]' (2015) i 'Astronauta' (2017). La seva música barreja estils com el pop, el rock i la psicodèlia.
Més informació: Primo

 

Alba Mirás
La jove barcelonina Alba Mirás ha format part de diversos grups musicals com a vocalista i, actualment, inicia la seva carrera com a cantautora. Les seves cançons parlen del món que l’envolta, del que la preocupa i l’inquieta. Actualment treballa en la gravació del seu primer EP.
Més informació: Alba Mirás

 

Madamme Mustash
L'Anna Gratacós és Madamme Mustash. Cantautora empordanesa que remet, amb les seves composicions, a les històries d'amor, a la lluita, a l'esperança i a l'harmonia. La seva proposta és aparentment delicada, però amaga una gran força al darrere. De veu commovedora, fa viatjar al món de la música amb ritmes de pop, rock, folck i la chanson francesa.
Més informació: Madamme Mustash

 

Borraz con Zeta
L’Anita Soria i en Lluis Borraz forma Borraz con Zeta, un projecte de música d’autor de petit format. El rock, la ranxera, el folk, l’havanera,... cada cançó necessita d’una sonoritat diferent i pròpia. Les seves lletres són directes, viscerals, poètiques, crítiques i, sobretot, sinceres.
Més informació: Borraz con Zeta

 

Josep Lluís Notari
Vingut des de la Plana Baixa, actuarà a Penelles el cantautor Josep Lluís Notari. La trajectòria de Notari pren força al voltant de 2008, actuant pels circuits de música valencians i concursant amb èxit a molts concursos musicals. A la seva esquena ja du dos discs: ‘D’Espadà i altres Versos’ (2013) i L’Arcàdia de Syntagma’ (2016), i actualment treballa en el tercer, titulat ‘Murs invisibles’. 
Més informació: Josep Lluís Notari

Kenneth Batiste
Actuant a casa, a les terres de Ponent, pujarà a l’escenari de Penelles el cantautor Kenneth Batiste. 
Més informació: Kenneth Batiste

 

Chicharro
Tot i que la música sempre ha estat present a la seva vida, el treball amb la composició i la veu no es donà en Chicharro fins ben entrada d’adolescència. Des de llavors, ha actuat en molts bars i sales barcelonines, però no fou fins al novembre del 2015 que definitivament apostà per la seva carrera en solitari.  
Més informació: Chicharro

 

Marina Gil
Les llibretes de la Marina Gil estan plenes d’històries, d’indrets i de personatges fets cançó. Caminera de professió, ha decidit donar lletra a totes aquestes percepcions i així compartir amb el públic la banda sonora de la seva vida.
Més informació: Marina Gil

 

Lo Martí de Térmens
L’Albert Martí és el nom real de Lo Martí de Térmens, un cantautor noguerí que fica música a cançons tradicionals i a composicions pròpies. Tot i que utilitza tot tipus de gèneres, com el folk, en el seu estil predominant és la rumba catalana. Als concerts sempre actua acompanyat d’una guitarra i una harmònica, i proposa un directe divertit i participatiu. 
Més informació: Lo Martí de Térmens

Més informació: 

A

També et pot interessar