Surtdecasa Ponent
,
07/09/2018
Música

Movistar presenta a Lleida la seva proposta cultural ‘ESCENA!’

Cafè del Teatre i el Teatre Municipal de l’Escorxador, escenaris dels concerts de Mujeres, El Petit de Cal Eril, La Plata o Cala Vento, entre altres
Movistar Escena!

Foto: 

Cedida
Alguns dels grups que actuaran al cicle ESCENA!

Amb la voluntat d’acostar al públic lleidatà diferents propostes que combinin artistes consolidats dins el panorama nacional i internacional, al costat de grups més emergents, Movistar porta a Lleida la primera edició del cicle ESCENA!. Es tracta d’un projecte cultural que tindrà lloc els mesos de setembre i octubre, en els escenaris del Cafè del Teatre i el Teatre de l’Escorxador, i que anirà combinat amb estrenes audiovisuals.

ESCENA! Movistar, arrencarà el dijous 13 de setembre amb el concert de Da Souza i els Cala Vento al Cafè del Teatre. La proposta del duo Joan Delgado i Aleix Turon -Cala Vento-, ha aconseguit fer-se un lloc a l’escena estatal, a cop de guitarra, bateria i un parell de veus. Però a cop de hit han exportat el seu mestratge a festivals com Primavera Sound o SXSW d’Austin (TX).  També visitarà Lleida el quintet mallorquí amb base barcelonina Da Souza, -nom que com es pot intuir, és un tribut al poeta Agustí Simó Da Souza-, una proposta que fa un recorregut des del més íntim i mundà al més universal i metafísic.

El dijous 27 de setembre, ESCENA! Movistar trenca motllos amb els lleidatans Renaldo&Clara. La banda que lidera Clara Viñas i que arriba al seu territori amb temes d'una enorme sensibilitat acompanyada dels matisos que aporten guitarres, violí, teclat i altres instruments, presentarà el seu treball, que desvetlla les petites i grans coses quotidianes.

En el vessant experimental, ESCENA! Movistar porta també a Lleida les aventures musicals de Manu Boada, qui transforma aquesta experiència vital i personal en Esperit!, un viatge amb cançons de bressol al·lucinògenes, sons tel·lúrics, fresses i escapades al circ.

L’entrada als quatre concerts és gratuïta i s’haurà de recollir a les botigues de Movistar de la capital lleidatana. Amb l’entrada, ESCENA! Movistar regalarà a tots els assistents la bossa oficial del festival.

Al setembre també es portarà a terme la primera sessió de cinema Movistar al Teatre de l’Escorxador, a través de la plataforma Movistar+, que es repetirà dos dijous més durant els següents mesos.

Restaran per al mes d’octubre les actuacions de Petit de Cal Eril, Holy Bouncer, els valencians La Plata, o els reconeguts Mujeres, i propostes emergents com Marem Ladson o els grups guanyadors de Premis de Música de la plataforma de mecenatge cultural Movistar Artsy; Urfabrique, Deco Pilot o Agost.

ESCENA! Movistar ha seleccionat el Cafè del Teatre per tractar-se d’un dels espais de la província que, des de fa molt temps, aposta per incorporar dins el seu circuit cultural diferents propostes de música que van des de bandes internacionals de jazz, fins a grups de rock de l’escena més underground

Movistar Escena!

Més informació: 

Web ESCENA! Movistar

Aconseguèix en aquests establiments la teva entrada pels concerts i estrenes de cinema i sèries de l'Escena!Movistar. (Amb l'entrada la bossa oficial Escena!Movistar de regal)

  • Botiga Movistar - C.C. Carrefour
  • Botiga Movistar - Bisbe Ruano
  • Botiga Movistar - C/Segòvia
  • Botiga Movistar - Passeig Sant Joan
  • Botiga Movistar - C/St. Joan de Mata
  • Cafè del Teatre Escorxador | Teatre Municipal de l'Escorxador

 

També et pot interessar