Movistar slide

Foto: 

Cedida

‘ESCENA!’ Movistar continua apostant per la música en directe al llarg de l'octubre

El Petit de Cal Eril i Mujeres, dos dels protagonistes d'ESCENA! Movistar
Surtdecasa Ponent
,
10/10/2018
Música
Si bé el mes de setembre ens va portar una obertura d’’ESCENA!’ Movistar trepitjant molt i molt fort, al llarg de l’octubre la seva potència musical continuarà fent ressonar l’escenari ponentí del Cafè del Teatre.
Al llarg del mes d’octubre, ‘ESCENA!’ Movistar acollirà dos concerts dobles

El Cafè del Teatre és dels espais més interessants en l'àmbit cultural de les terres de Ponent. A banda de la seva programació musical mensual, i de la gran multitud de xerrades, presentacions i exposicions que ha liderat, acull anualment festivals tan destacats del panorama nacional i internacional com JazzTardor, Interfado o el MUD. En col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, s'ha aconseguit que la primera edició d''ESCENA!' Movistar tingui a lloc en aquest espai tan singular.

Dijous 11 d’octubre
El vespre del dijous 11 d’octubre s’encetarà amb una promesa musical que ha arribat per quedar-se: la jove Marem Ladson.

Després de guanyar el concurs de bandes emergents del Dcode el passat 2017, Ladson ha anat forjant el seu caràcter i tarannà amb la seva presència en escenaris i festivals nacionals i internacionals. La cantant, mig americana mig gallega, debutà amb el single ‘All My Storms’ (2017) i, des de llavors, fa vibrar al públic amb el seu disc debut homònim compost per onze cançons on es passeja pel pop, el rock i el folk.A continuació de l’actuació de Ladson, pujarà a l’escenari El Petit de Cal Eril. Acabada la gira de ‘La Força’, El Petit de Cal Eril ha tornat enguany a deleitar-nos amb nou disc que, en realitat, en són tres. Aquest s’ha produït, enregistrat i plantejat com una trilogia d'EP’s on ha estat clau el treball conjunt de tota banda, formada per Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (bateria) i Joan Pons (veu i guitarra). El treball “∆“, ja famós, arriba al Cafè del Teatre per explicar-nos de què va tot això del pop metafísic i aquesta trilogia d’EPs.Dijous 25 d'octubre
La nit del dijous 25 d’octubre arribarà el torn dels Deco Pilot. Es tracta d’una banda de rock pop alternatiu formada a l’escola de música fundada per Paul McCartney, a Liverpool. S’inspira en el renaixement del synth/pop de finals de la dècada dels 2000. Tanmateix, està fortament influenciada per bandes rock com The Killers, The Bravery, U2 i Zoé.

Deco Pilot va començar a combinar aquestes influències de rock amb sons atmosfèrics i, després d’un any de connectar i unir les seves diferents idees musicals, va néixer el seu primer EP ‘This City’, una col·lecció d’històries sobre la vida a la gran ciutat. Ara, acaben de llançar el seu disc de debut, ‘Midnight Glory’.Amb l’escenari del Cafè del Teatre encara ‘calent’, tancaran la nit la reconeguda banda Mujeres. Amb gairebé 10 anys de carrera, més de 500 concerts, gira a EUA i tres discs, el trio de Barcelona s’ha guanyat el títol d’un dels millors representants estatals de la música garage. El seu últim treball, ‘Un sentimiento importante’ (2017), és considerat com el seu disc definitiu, amb el qual volen allunyar-se de comparacions i barregen rock, garage i tocs pop.

Més informació: 

Web ESCENA! Movistar

Aconseguèix en aquests establiments la teva entrada pels concerts i estrenes de cinema i sèries de l'Escena!Movistar. (Amb l'entrada la bossa oficial Escena!Movistar de regal)

  • Botiga Movistar - C.C. Carrefour
  • Botiga Movistar - Bisbe Ruano
  • Botiga Movistar - C/Segòvia
  • Botiga Movistar - Passeig Sant Joan
  • Botiga Movistar - C/St. Joan de Mata
  • Cafè del Teatre Escorxador | Teatre Municipal de l'Escorxador

 

A

També et pot interessar