Cristina Mongay
,
13/11/2017
Música

Oques Grasses s'acomiaden dels escenaris al Teatre de la Llotja

Amb ‘Meravellós desastre’, els osonencs tanquen una primera etapa de carrera
Oques Grasses

Foto: 

Cedida
Oques Grasses s’acomiaden d’una primera etapa de carrera amb ‘Meravellós desastre’, una reflexió al voltant de la vida i de l’amor.
‘Meravellós desastre’ fa referència a la cançó ‘Cara de cul’

Aquest espectacle es podrà veure només en cinc ocasions: al Teatre L’Atlàntida de Vic, al Teatre La Llotja de Lleida, al Teatre de Lloseta (Mallorca), el TAG Àngel Guimerà d’El Vendrell i l’Auditori de Girona.

A l’obra, el cantant, lletrista i compositor Josep Montero, juntament amb l’actor també osonenc Galdric Plana, s’ha endinsat en l’univers oquístic per explicar una història que transita pels alts i baixos de l’existir, de l’estimar, del viure.

Música i teatre, donats de la mà, mostrant la realitat cíclica de la vida i de l’amor.

Oques Grasses estaran acompanyats a l’escenari, en aquest espectacle, per dos actors: el vigatà Galdric Plana i la barcelonina Anna Bussanya, que portaran el pes narratiu de l’obra. Pel que fa a la música, l’obra deconstrueix en diferents formats moltes de les cançons dels Oques Grasses i les reordena per a complementar el relat que desenvolupen els actors.

Per altra banda, al ‘Meravellós desastre’ es presentaran tres cançons noves i inèdites i que posteriorment formaran part del seu quart treball d’estudi, que veurà la llum al 2019.

‘Meravellós desastre’ és el crit que tanca la cançó ‘Cara de cul’, una de les més sentides del seu tercer disc, ‘Youponi’ (Beverly Hills Records, 2016), un tema que convida tothom a mirar-se al mirall, a fer balanç de la vida viscuda i a reflexionar al voltant del guanyat i del perdut. 
 

 

Més informació: 

També et pot interessar