Música
,
2023
Del 15 al 17 de desembre
Diversos espais
Cassà de la Selva, Balaguer, Reus i Terrassa

Gira de comiat de Doctor Prats

Els Doctor Prats tanquen un cicle amb una gira de quatre concerts molt especials que els servirà de comiat fins al 2025, any en què els terrassencs publicaran el seu nou treball amb el segell independent barceloní Halley Records. Hi haurà un concert a cada província, tot i que no trepitjaran cap gran capital amb la voluntat d'agrair el suport que des de les places de Catalunya s'ha donat al grup.

Començaran a Cassà de la Selva, amb un espectacle que han batejat com a 'Xaranga'. El concert començarà amb una txaranga que recorrerà els carrers de la població fent cançons de Doctor Prats per a recollir tothom camí de l'escenari del concert.

L'endemà el grup farà dos concerts. Al migdia a Balaguer, celebraran l'espectacle 'El vermut' en format acústic i pensat per a un públic familiar. I per la tarda faran el concert 'El Festribal' on recuperaran els trets característics que van donar a conèixer la formació: pintures, plomes d'indi i coreografies.

Finalment se celebrarà 'El comiat'. Serà un gran concert a Terrassa i comptarà amb col·laboracions d'artistes que el faran el millor comiat possible.

Programa: 

Divendres 15 de desembre:
18:00h | Cassà de la Selva: Espectacle 'Xaranga'

Dissabte 16 de desembre:
12:30h | Balaguer: Espectacle familiar 'El vermut
18:00h | Reus: Concert 'El Festribal'

Diumenge 17 de desembre:
18:00h | Plaça Nova, Terrassa: Concert 'El comiat'

Preu: 

Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació: 

Web Doctor Prats
Instagram Doctor Prats

  • imatge de control 1per1