Entorn
,
2024
Del 22 de maig al 5 de juny
Diversos espais
Arreu de Catalunya

Setmana de la Natura

Ei! Aquest esdeveniment ja ha passat. Et proposem:

Festa de la Verema al Penedès, 2024

Foto: 

Cedida
El Montmell, Font-rubí, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Santa Fe del Penedès, Torrelavit, Sant Martí Sarroca, Mediona

Festa de la Verema al Penedès

Del 15 d'agost al 28 de setembre

9a edició de la Setmana de la Natura, la campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de conservar la natura, que se celebra per commemorar el Dia Internacional de la Diversitat Biològica (22 de maig) i el dia mundial del Medi Ambient (5 de juny).

La Terra és un planeta únic, la seva naturalesa física i biològica és la que fa possible la vida, també la nostra, la de l'espècie humana. 'Només un planeta' és precisament el lema d'aquesta edició de la Setmana de la Natura.

Sota el paraigua de la Setmana de la Natura, biblioteques, entitats ambientals, ajuntaments, escoles, parcs naturals, empreses o museus desplegaran arreu del país sortides, visites guiades, activitats de voluntariat ambiental, exposicions, cursos, tallers, xerrades, concursos, anellaments d’ocells i d’altres activitats variades (més de 500 activitats previstes).

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Organitza: 

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) i la Xarxa de Custòdia del Territori (XCT)

Més informació: 

  • imatge de control 1per1