Jump to navigation
Gessamí Caramés (L’Ametlla de Mar, 1992) actua davant dels fogons i de les càmeres per satisfer el paladar dels comensals més exigents. Si volem tastar els seus plats, la podem trobar al restaurant Lasarte de Martín Berasategui i al Cuines de TV3.
- Com estàs vivint el confinament? No em puc queixar en cap dels aspectes. Estic a casa amb la família, estem tots bé de salut i em passo les hores investigant a la cuina. Espero que acabi tot ben aviat per la gent que està patint tant per salut com per motius econòmics, però mentrestant és cert que vaig aprofitant el temps.
- Què fas en el teu dia a dia que no fessis abans? Fer tota mena de proves a la cuina perquè tinc temps per a fer-ho, també faig més exercici i netejar i posar ordre a casa que ja tocava.
- Què creus que has après d'aquesta època a casa? Que quan diem que si tinguéssim temps lliure, ens el passaríem tot descansant i sense fer res és absolutament mentida... des del primer dia del confinament estàvem tots cuinant, fent manualitats i qualsevol cosa que ens venia en ment... També a donar valor a petites coses com caminar per la platja o anar a comprar acompanyats.
- Com t'imagines la vida després? Honestament m'imagino un brutal descens econòmic probablement paregut al de les conseqüències d'una guerra mundial i evidentment tots els canvis en la societat que això comporta, però a part d'això... m'ho imagino tot bastant igual que abans.
- Què és el que més t'ha impressionat aquests dies? Veure com anava creixent la impotència davant una situació tan trista i apocalíptica, com ha arribat a morir tanta gent, com s'ha saturat la sanitat i com no hem pogut fer res més que quedar-nos tancats.
- Pots recomanar un llibre, una pel·lícula i un disc? De llibre, 'El arte de la cocina francesa' de Julia Child; de pel·lícula, 'El truco final' de Christopher Nolan; i de disc, recomanaria 'El secreto de las tortugas' de Maldita Nerea.
* Més info: Entrevista Gessamí Caramés Instagram Gessamí Caramés
Volem parlar amb els artistes perquè ens expliquen com estan vivint el confinament i com interpreten el món que vindrà després d'aquesta crisi.