Jocs de Taula

Foto: 

Cedida

5 jocs de taula pels més petits de la casa

Us proposem una selecció de jocs divertits, senzills i originals
Goretti Martínez
,
16/03/2020
Família
El joc és sempre un bon aliat però aquests dies estranys, d’angoixa i responsabilitat col·lectiva, ho pot ser encara més. Per això avui us portem una selecció de jocs de taula per jugar amb els petits i petites de la casa. Són divertits, senzills, originals i desperten la imaginació, així que de ben segur que us oferiran almenys una estona d’evasió.


1. Dobble (Asmodee)

Dobble és un joc de taula de rapidesa mental i visual. El concepte és simple: cadascuna de les 55 cartes de la baralla té vuit símbols i sempre hi ha un símbol coincident entre dues cartes qualsevols del mall. L’objectiu és aconseguir ser el més ràpid en trobar la coincidència entre les dues cartes. Hi ha diverses versions d’aquest joc que agafa l’esperit dels típics jocs de memòria com l’Identics o el Memory. Nosaltres som una mica freaks i tenim el Dobble Harry Potter.
> De 2 a 8 jugadors.
> A partir de 6 anys.
> Fins a 30 minuts per partida.

 


2. Woolfy (Djeco)

Aquest és un joc de taula ideal perquè els més petitons i petitones de la casa facin les seves primeres partides. Es tracta d’un joc de cooperació que parteix del conte dels tres porquets. Els jugadors han de construir la casa de maons per posar els porquets fora de perill abans que el llop els atrapi i els posi dins l’olla.
> De 2 a 4 jugadors.
> De 5 a 10 anys.
> Uns 20 minuts per partida.

 


3. Rhino Hero (Haba)

Rhino Hero és el protagonista de diversos jocs de la casa Haba. A nosaltres ens agrada especialment aquest de cartes on aquest superheroi bestial escala sense por els edificis més alts per albirar lladres i brivalls. És fort com un lleó i llest com una guineu, però també és tan pesat com un rinoceront. Això fa que trontollin fins i tot els gratacels més sòlids. La qüestió és… podreu ajudar a Rhino Hero a complir la seva oscil·lant missió, i construir un gratacel que sigui estable? Important que la taula on jugueu sigui estable i que les persones jugadores no la moguin constantment!
> De 2 a 5 jugadors.
> A partir de 5 anys.
> Fins a 15 minuts per partida.

 


3. Time’s Up Family (Asmodee)

En aquesta edició de Time 's Up! Family podràs passar una estona molt divertida amb tota la família, grans i petits. Es juga en tres rondes, amb dos o més equips. L'objectiu és endevinar objectes, animals, accions, oficis... L'equip amb més punts al final de la partida, guanya. De Time’s Up hi ha diverses edicions. La nostra és antiga però segueix aportant-nos estones divertidíssimes i sempre ens sorprèn la creativitat de les nostres petites jugadores a l’hora de descriure amb paraules o amb mímica els objectes o personatges que apareixen a les cartes.
> Número indefinit de jugadors.
> A partir de 6 anys (amb ajuda).
> Uns 45 minuts per partida.

 


5. Unicornio destello (Haba)

Destello, Astro, Flor i Espiral són quatre unicorns que viuen al llunyà País de Núvols. Galopen alegrement pels nuvolets de cotó, llisquen pel tobogan de l'arc de Sant Martí o juguen amb els vidres dels núvols. Però… tot d'una s'aixeca una tempesta! Qui els ajudarà a arribar ràpidament fins al sol i a reunir pel camí el major nombre de cristalls de núvols per posar-los fora de perill? Unicorns, arcs de Sant Martí, cristalls i magdalenes en un joc ideal pels més petits. S’hi pot jugar a partir de 3 anys!
> Fins a 4 jugadors.
> A partir de 3 anys.
> Fins a 20 minuts per partida.

  • imatge de control 1per1

Més informació: 

Web Haba
Web Asmodee
Web Djeco

A

També et pot interessar