Tablet

Foto: 

Cedida
Jocs per fer online

Els 5 jocs educatius infantils per fer online

Aprendre a través dels jocs, una bona manera de traslladar l'escola a casa
Surtdecasa
,
19/05/2020
Família
Aprendre a través dels jocs és una bona manera de traslladar l'escola a casa. Pensar, interpretar, compartir, conèixer el nostre entorn... Us proposem un seguit de jocs interactius per descobrir nous coneixements a través d'una tauleta tàctil, d'un ordinador o d'un mòbil. Perquè el joc sempre és una bona manera d'aprofundir en l'aprenentatge de diferents disciplines!

1. El cos humà
Com funciona el cos humà és un dels grans misteris de tots els temps. Aquests jocs són ideals per a que els nens i nenes de primària aprenguin el cos humà jugant. Un recorregut per l'anatomia de les persones, aprenent parts del cos, diferents sistemes; els ossos i músculs; el sistema digestiu, el circulatori i el sistema nerviós. 
> Jugar ara!

2. Matemàtiques
Aquests jocs, a manera d'exercicis,  poden ajudar els menuts a estudiar matemàtiques, una assignatura que moltes vegades els resulta complicada. Aquests jocs interactius proposen sumes, restes, multiplicacions, divisions, geometria, simetria, cossos geomètrics o fraccions, entre altres activitats lúdiques en les quals no sempre intervenen els números. També entren en joc les habilitats lògiques i el raonament, fins i tot el pensament abstracte. D'aquesta manera, les matemàtiques seran més un repte que una preocupació!
> Jugar ara!

3. Puzzle
Com fer un mosaic o construir una imatge unint diferents peces? Aquests trencaclosques són online gratis i pots fer-los de manera interactiva. Pots triar-ne la dificultat, i també la forma ja que en aquest llistat n'hi ha de circulars, lliscants, irregulars o en 3D.
> ​Jugar ara!

 


4. Lletres
En aquest apartat us presentem els jocs didàctics de lletres amb els quals es poden aprendre les lletres de l'abecedari o repassar-les, amb jocs com la pluja de lletres o els laberints. Per aprendre amb jocs de vocals, consonants o repassant l'alfabet o abecedari al complet, des de la A fins a la Z.
​> Jugar ara!

5. Física
En aquest cas, els jocs de física permeten experimentar amb la gravetat, els estats de la matèria, el pes, el volum, la direcció, la massa… En definitiva, jocs per a posar a prova la teva intuïció i descobrir alguns aspectes de la física, especialment per a nens de primària o també de secundària.
​> Jugar ara!

Més informació: 

A

També et pot interessar