Activa't
,
2019
Dijous 13 de juny, 16h
Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti)
Badalona

Visita la recerca de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio a l'Hospital Germans Trias i Pujol

Visita guiada a l'Institut de Recerca de l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) de Badalona, per descobrir la recerca finançada per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio en què es mostrarà com, on i per a què s'inverteixen els donatius recollits. 

Sinopsi: 

L’Institut Germans Trias (IGTP) és un centre públic de recerca català –CERCA-, que té per objectiu contribuir a la millora de la salut de les persones a través del coneixement científic i de la seva transferència. Està acreditat com a centre d’excel•lència per l’Instituto de Salud Carlos III, i paraigua de l’activitat investigadora de l’Hospital Germans Trias (HUGTP).

L’IGTP està ubicat al Campus Can Ruti de Badalona, on està fortament connectat amb la resta d’institucions que hi fan recerca: Institut Català d’Oncologia (ICO), Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa, Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Institut Guttmann, Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC), Fundació Lluita contra la Sida (FLS), Banc de Sang i Teixits (BST) i Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les Infeccions de Transmissió Sexual i Sida de Catalunya (CEEISCAT).

Programa: 

10 d'abril: diabetis
13 de juny: infart

Inscripcions: 

A través d'aquest enllaç.

Important
- Per inscriure’s cal ser major de 18 anys. 
- Reserveu només les places que tingueu confirmades. 
- La visita es farà si queda garantit un mínim de participants. Eviteu al màxim les anul·lacions d’última hora, per evitar les molèsties a la resta de persones inscrites i poder assegurar la visita.

Organitza: 

Fundació La Marató de TV3

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1