Arts
,
2021
Del 10 de febrer al 6 de juny
Museu d'Art de Sabadell (MAS) - Casa Turull
Sabadell

Exposició 'L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat'

Exposició 'L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat', una mostra que despulla l'home dels mites i les idees que l'han empresonat, a la vegada que pretén trencar amb la visió binària del gènere, plantejant un concepte molt divers de les identitats.

Producció itinerant de l'Oficina de Patrimoni Cultural de l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, organitzada amb el Museu d'Art de Cerdanyola i el Museu Abelló de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diversos museus de la Xarxa de Museus Locals de Catalunya.

Horari: 

De dimarts a dissabte: de 17 a 20h
Diumenges i festius: d'11 a 14h
Dilluns tancat.

Comissariada per: 

Fina Duran i Txema Romero

Sinopsi: 

És una exposició que parteix de l'autocrítica sobre la presència masculina enfront de la femenina en els museus que hi exposen obra, on el nu masculí representa un 25,86% en comparació al femení, que és el 74,14 %, mentre que la presència de dones artistes és inversament proporcional amb només un 1,86 % d'obres de dones artistes exposades, enfront d'un 98,14 % d'homes.

A partir d'aquí, s'exploren els rols i arquetips que han empresonat l'home al llarg de la història vinculant-los amb la representació del nu masculí en l'art. 

Preu: 

Entrada gratuïta

Organitza: 

Ajuntament de Sabadell

Més informació: 

  • imatge de control 1per1