Arts
,
2021
Dissabte 15 de maig, de 18 a 20h
La Pedrera - Casa Milà
Barcelona

La Nit dels Museus a La Pedrera

En el marc del Dia Internacional dels Museus, nova edició de La Nit dels Museus a La Pedrera obrint les seves portes de 18 a 20h del vespre. 

La visita tindrà de durada una hora com a màxim i serà visita lliure per l’edifici en el que es podrà veure espais tan emblemàtics com el terrat dels guerrers, el pati de les flors, o el pis dels veïns entre d'altres. A més, els visitants de La Pedrera també podran veure i experimentar el bosc urbà efímer que hi ha instal·lat al pati de Provença. Es tracta d'una intervenció artística a càrrec de Zosen Bandido i Mina Hamada, muralistes urbans.

Horari: 

De 18 a 20h

Preu: 

 

Per celebrar aquesta data especial, es posaran a disposició 300 entrades gratuïtes, que es podran reservar a partir del proper 10 de maig a les 10h del matí només a través del web de La Pedrera (enllaç)

*Aquestes 300 entrades limitades s’aniran distribuint en funció de l’ordre de reserva fins a finalitzar existències. A més a més, es limitarà la distribució d’entrades a 2 invitacions per reserva.

Per visitar l’edifici durant la Nit dels Museus serà imprescindible disposar de l’entrada a excepció dels menors de 4 anys. Si durant els 10 primers minuts durant la reserva no s’ha finalitzat el procés, les entrades s’alliberaran i s’haurà de tornar a començar el procés de compra. 

Organitza: 

Fundació Catalunya La Pedrera

Més informació: 

  • imatge de control 1per1