Família
,
2022

Activitat familiar 'Obté els poders de la màscara!'

En el marc de l'exposició 'La màscara no menteix mai', activitat familiar Obté els poders de la màscara! que, a través d'un joc de rol dins la sala d'exposició, es parlarà de la cobertura del rostre i de quins usos li han donat diversos personatges històrics.

Els i les paricipants es convertiran en autèntics emmascarats/des, hereus d'una societat secreta que durant anys ha funcionat gràcies a l'esforç de persones anònimes. Assumiran el repte de donar continuïtat a la seva tasca però, abans, caldrà entrenar-se i descobrir els poders de la màscara!

Activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Els menors han d'anar acompanyats.

Horari: 

Dimecres 13 d'abril: 10 i 12h
Dies 15, 16, 17, 23, 24 i 30 d'abril: 11h

Sinopsi: 

La màscara ens permet fer-nos invisibles, desaparèixer, no ser reconeguts. La màscara ens transforma de cap a peus, ens permet ser altres éssers i ens connecta amb altres mons, ens permet fer coses que sense emmascarar-nos no en som capaços. La màscara amaga un poder capaç d'unir forces, ocultar-nos i convertir-nos en col·lectivitat.

Però tot poder comporta una gran responsabilitat! Us heu posat alguna vegada una màscara o un antifaç? Per quin motiu us l'heu posada?

Preu: 

 

6€ general | 4€ reduït i menors de 12 anys | Gratuït Amics del CCCB
Comprar entrada aquí (enllaç)

Més informació: 

Web CCCB