La Pedrera

Foto: 

Cedida
La Pedrera

Les 4 activitats d'una Pedrera reoberta al públic

Torna l'activitat cultural a un dels edificis més emblemàtics de Barcelona
Surtdecasa
,
15/07/2020
Arts
A partir del 15 de juliol, torna l'activitat a un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. L'obra que condensa tots els aprenentatges de Gaudí és l'espai privilegiat on tindran lloc converses entre artistes i públic, exposicions, així com les clàssiques visites guiades amb tots els mecanismes de seguretat necessaris.

1. Espai del Grec
La Fundació Catalunya La Pedrera se suma a la programació cultural d'estiu de Barcelona acollint el Grec Festival 2020. Enguany a La Pedrera tindran lloc dues propostes: 'Corpus', un projecte de Xavier Bobés en què s'estableix un diàleg entre creació escultòrica i música i estudia les relacions entre el cos i l’objecte, i el concert amb so binaural de Nico Roig, proposta recuperada de la programació cancel·lada del PedreraArtlab. 

 

  • imatge de control 1per1

Albert Serra
2. Converses amb artistes
Albert Serra, Llucia Ramis o Ada Parellada són alguns dels amfitrions d'aquestes trobades. La Pedrera és un punt de trobada, d’intercanvi d’opinions, d’interpretacions i de continguts. Aquesta vegada ho faran a través  d’una selecció de persones de referència de diferents àmbits que actuaran com a amfitrions. Amb un format dinàmic, relaxat i de proximitat, les visites ofereixen una experiència exclusiva que va més enllà de la visita tradicional. L'objectiu de la visita és establir una connexió directa entre l’amfitrió i el visitant a través d’una activitat en format de passejada que permet conèixer l’edifici amb una altra mirada. Es visiten els patis interiors, el terrat dels guerrers, l'àtic de la balena i el pis dels veïns. La visita inclou també un recorregut per lliure a la Sala Gaudí i a l’exposició temporal de la planta principal.
> Més informació

3. L'exposició de William Klein, un dels referents de la fotografia contemporània
William Klein (Nova York, 1928) és un dels referents de la fotografia contemporània. A finals dels anys cinquanta va revolucionar la història de la fotografia i va posar les bases d’una estètica moderna que segueix sent actual. Pioner de la fotografia de carrer, Klein va utilitzar la càmera sense sotmetre’s a cap norma, amb la qual cosa va contribuir a desmuntar les convencions, els usos i les maneres establertes fins aleshores en la fotografia. L’exposició 'William Klein, Manifest' presenta més de dues-centes obres i documents que despleguen totes les facetes creatives d’aquest artista nord-americà —tant la fotogràfica, com la pictòrica, la gràfica i la cinematogràfica—, i vol reafirmar l’obra visionària de William Klein com una de les més destacades del segle xx i alhora posar en relleu la seva visió clara i ferotge de la societat moderna. S'allargarà fins a finals de setembre.
> Més informació

 


4. Visites a l'edifici síntesi de l'arquitectura de Gaudí
La coneguda també com a Casa Milà tornarà a rebre visitants a partir del 15 de juliol. La Fundació Catalunya La Pedrera, que gestiona aquest edifici icònic de l’arquitecte Antoni Gaudí, reobrirà prenent totes les mesures de seguretat necessàries, fins i tot més enllà del que marca la normativa, per garantir que els visitants puguin gaudir de l’experiència amb tota tranquil·litat. Així, es reduirà l’aforament per assegurar la distància necessària entre els visitants, i s’han instal·lat mampares de separació a les taquilles, entre altres punts. També es prendrà la temperatura a tot el personal i els visitants, serà obligatori l’ús de mascaretes, hi haurà dispensadors de gel a llarg de tot el recorregut, i s’ha previst incrementar la freqüència de neteja de tots els espais.
> Més informació

Més informació: 

A

També et pot interessar