,
30/03/2017
Idees, colors, creativitat

Jardí Vertical

Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama. Aquesta manera de funcionar és ideal per decorar l'interior i l'exterior de la casa en plantes que floten a l'aire.

Materials:

- Una planta petita
- Molsa (premsada)
- Turba
- Argila
- Un mica de barreja de terra per a plantes
- Fil de ràfia (de color), fil de cotó, fil de niló (invisible)
- Una mica d´aigua

Per fer-ho, haurem de procedir a fer una bola amb la turba, l'argila i la barreja de terra especial per plantes. A aquesta mescla de terra afegirem unes gotes d'aigua de forma que quedi tota la bola compactada. Partirem per la meitat aquesta massa, i afegim la planta que hem de posar amb les arrels dins la bola de terra. Folrem amb la molsa premsada la bola deixant les tiges i les fulles fora. Per acabar de compactar i poder penjar-la de manera vertical, lliguem la bola amb fil i ho pengem del sostre de l´habitació, de la cuina o d'algun arbre que tinguéssim al jardí... Us recomano que alterneu plantes amb flor i sense flor. Espero que ho poseu en pràctica i gaudiu del vostre jardí vertical flotant!

 

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.