,
18/02/2017
Idees, colors, creativitat

La finestra de l'amor

Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.

Materials:
Cola especial per fer la transferència
Impressora làser
Imatges impresses
Finestra antiga
Vernís d'acabat final mate 

La forma de fer-ho és senzilla. El primer pas és imprimir amb la impressora làser la imatge -s'ha de tenir en compte que quan fas el procés la imatge queda invertida-. Aplica la cola especial per a fer transferència d´imatges tant en el paper de la foto com en la superfície on vols transferir la imatge. Has de deixar asssecar almenys tres hores, i després retires les restes de paper sobrant amb aigua i una esponja. Aquest procés s'ha de fer amb molta cura i fent moviments rotatius amb els dits de manera que poc a poc la fotografia en qüestió va apareixent.

Un dels aspectes que més m'agrada és l'acabat. Té un aspecte deslluït, una mica imperfecte, semblant a una estampació feta a mà. Aquesta setmana, aniré provant aquesta tècnica per treure-li el màxim partit. I tu, t'atreveixes a utilitzar aquest mètode a casa?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El meu nom és Cori Asens i sóc una apassionada de l'art i les arts. Des de sempre he buscat formes d'expressió en la prosa poètica, la pintura o la fotografia. En aquest blog us donaré idees d'objectes de decoració, us descobriré curiositats creatives ebrenques, i us ensenyaré algunes de les meves creacions de manera didàctica.
 

20/03/2019
Arriba el bon temps i tenim ganes de renovar-ho una mica tot. La casa, la roba, els utensilis de cuina. Us proposo una senzilla estampació per tovallons en la que podem triar el color i els motius.
03/09/2018
Aquests dies, moltes famílies estan tornant a casa per començar el col·legi. Qui té infants segur que reconeix aquesta pregunta: Quan arribarem?
31/01/2018
Aquests dies ha fet molt fred i he trobat a faltar la claror de la llum en els dies solejats de l'estiu. Us vull parlar de llum i ombres.
06/06/2017
Preparant les vacances? Us convido a disfrutar fent un àlbum de vida de les vacances, que anirem omplint de tots els escrits, fotografies, dibuixos, tiquets, carta de menús…. De tot el que volguem recordar en altres moments de l'any!
30/03/2017
Us agraden les plantes? Aquesta és una bona època de l'any per poder canviar-les de test i de lloc. Us proposo fer un jardí vertical. En concret, una tècnica d'origen japonès que permet veure la planta en una bola de molsa i terra: la Kokedama.
18/02/2017
Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.
11/11/2016
Us vull fer una proposta. S'apropa el Nadal i és el moment de pensar quin regal farem als nostres amics i familiars o, fins i tot, a nosaltres mateixos. Cada cop més s'estilen els regals personalitzats, únics i amb un alt valor sentimental.