La finestra de l'amor

18/02/2017

Transferir imatges a qualsevol superfície mai ha estat tan fàcil. Us proposo que elegiu la superfície que més us agradi -tela, ceràmica, fusta o mobles- per fer un regal fet a mà per la persona o les persones que estimeu.

Materials:
Cola especial per fer la transferència
Impressora làser
Imatges impresses
Finestra antiga
Vernís d'acabat final mate 

La forma de fer-ho és senzilla. El primer pas és imprimir amb la impressora làser la imatge -s'ha de tenir en compte que quan fas el procés la imatge queda invertida-. Aplica la cola especial per a fer transferència d´imatges tant en el paper de la foto com en la superfície on vols transferir la imatge. Has de deixar asssecar almenys tres hores, i després retires les restes de paper sobrant amb aigua i una esponja. Aquest procés s'ha de fer amb molta cura i fent moviments rotatius amb els dits de manera que poc a poc la fotografia en qüestió va apareixent.

Un dels aspectes que més m'agrada és l'acabat. Té un aspecte deslluït, una mica imperfecte, semblant a una estampació feta a mà. Aquesta setmana, aniré provant aquesta tècnica per treure-li el màxim partit. I tu, t'atreveixes a utilitzar aquest mètode a casa?

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.