Menjar i beure
,
2018
Dissabte 17 de novembre, a partir de les 18:30h
Celler Masroig
El Masroig

9a Festa del Vi Novell del Celler Masroig

Novena edició de la Festa del Vi Novell del Celler Masroig, pioner en la recuperació d’aquesta tradició catalana, amb una tarda de música i tapes gastronòmiques amb el vi novell i l'oli de la nova collita com a protagonistes. 

El padrí d’aquesta edició - i qui farà el tradicional pregó - serà el cantant Joan Reig, bateria d’Els Pets, que està presentant el seu primer disc, 'La culpa', com a cantant en solitari després de més de 35 anys sobre els escenaris. Reig serà l'encarregat d'espinjolar la bóta del Vi Novell 2018, moment en què també se servirà oli del raig en taules perquè els assistents puguin degustar l’oli de la nova collita.

Els assistents podran tastar el vi i acompanyar-ho amb unes tapes gastronòmiques a preus populars. L’ampolla de Vi Novell es vendrà exclusivament durant aquell dia amb un preu inferior al seu cost habitual.

A continuació, hi haurà l’actuació del grup d’estil folk Germà Negre, presentant el seu nou disc 'Molt de porc i poca salsitxa', i l’acte continuarà amb un DJ pels qui encara vulguin gaudir de la jornada durant la nit.

Programa: 

18:30h | Pregó a càrrec del cantant Joan Reig. 
20:00h | Degustacions d'oli del raig, vi novell i tapes gastronòmiques.
20:30h | Actuació del grup d'estil folk Germà Negre

Preu: 

Entrada gratuïta.

Organitza: 

Celler Masroig.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1