Espectacles
,
2018
Dissabte 6 de gener, 18h
Masia Castelló
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

El Pessebre dels Estels

El Pessebre dels Estels de la Masia de Castelló compleix enguany dues dècades. En aquesta edició s’hi estrenaran noves escenes i espectacles. I és que l’Associació Masia Castelló ha recuperat un corral vell, per posar l’establia del naixement en un lloc més bonic i cèntric de Castelló i ha fet una sènia d’aigua que la fa funcionar un animal (l’ aigua extreta del pou s’aprofitarà per regar l’hort del pessebre). A més, s’obrirà el celler de “Cal Santo”, una de les cases importants de Castelló del segle XVII, que encara queda dempeus. Els visitants hi podran veure la cuina, el forn de pa, el menjador, el foc a terra, l’estable, etc.

En total s’hi representaran trenta-vuit escenes, gràcies als 220 actors i més de 100 col·laboradors que faran possible que aquest poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant recuperi, com cada Nadal, la seva vida.

Les persones interessades a visitar el Pessebre caldrà que s’apropin fins a Vandellòs, on se’ls indicarà com arribar amb el seu propi vehicle, per camí asfaltat, fins a l’aparcament, una gran zona condicionada per estacionar els vehicles fàcilment.

Precisament, el que veritablement fa únic aquest pessebre és el lloc on se celebra. Castelló és un poble medieval del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, enclavat entre muntanyes, que quedà deshabitat a la meitat del segle XX.

Horari: 

De 18h a 20:30h

Preu: 

4€ per als nens d’entre 4 i 9 anys | 7€ per a la resta de públic | Gratuït per als menors de 4 anys

El preu de l’entrada inclou un petit berenar.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1