Jump to navigation
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Dissabte 4 de maig
Nova edició de L’Arròs Mariner de Tarragona, Jornades Gastronòmiques, que finalment es podran celebrar, després que estaven previstes al mes de març i es van haver d’ajornar a causa del coronavirus.
Aquesta proposta traslladarà els sabors del mar a les cuines dels 20 establiments participants que elaboraran el seu millor arròs mariner.
Els menús gastronòmics consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs. A més, s’elaboraran amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre i maridats amb vins del celler Clos Montblanc, de la DO Conca de Barberà.
> Consulta els establiments participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç)
AEH de Tarragona Ciutat
Facebook AEH de Tarragona Ciutat Web AEH de Tarragona Ciutat