Menjar i beure
,
2020
De l'1 al 19 de juliol
Diversos espais
Tarragona

L'Arròs Mariner de Tarragona

Nova edició de L’Arròs Mariner de Tarragona, Jornades Gastronòmiques, que finalment es podran celebrar, després que estaven previstes al mes de març i es van haver d’ajornar a causa del coronavirus. 

Aquesta proposta traslladarà els sabors del mar a les cuines dels 20 establiments participants que elaboraran el seu millor arròs mariner.

Els menús gastronòmics consten d’un entrant o primer plat, un plat principal, postres, aigua, pa i vi inclòs. A més, s’elaboraran amb arròs Bayo del Delta de l’Ebre i maridats amb vins del celler Clos Montblanc, de la DO Conca de Barberà.

> Consulta els establiments participants i els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

AEH de Tarragona Ciutat

Més informació: 

  • imatge de control 1per1