Menjar i beure
,
2021
Del 18 de novembre al 12 de desembre
Diversos espais
Falset, Cornudella de Montsant, Ulldemolins i Gratallops

Jornades del bolet, fruits de tardor i de l’oli nou

Jornades del bolet, fruits de tardor i de l'oli nou, on 10 establiments oferiran menús i degustacions amb els productes de tardor com a protagonistes; maridats amb vins del Celler Masroig. Els àpats es complementaran amb experiències a diversos allotjaments del Priorat.

> Establiments participants:
Restaurant Brichs | Restaurant El Cairat | Lo Refugi Gastrobar | Restaurant Quinoa | Hotel Hostal Sport | Celler, hotel i restaurant Clos Figueres | Masia Braseria Mas Trucafort | Mas Ardèvol | Cal Salut | Fonda Toldrà

> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Priorat Enoturisme

Col·labora: 

Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Conca Activa

  • imatge de control 1per1