Jump to navigation
Dissabte 20 d'abril, 16:30h
Del 22 de febrer al 21 d'abril
De l'11 al 21 d'abril
Del 18 al 22 d'abril
Divendres 12, 19 i 26 d'abril
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Jornades del bolet, fruits de tardor i de l'oli nou, on 10 establiments oferiran menús i degustacions amb els productes de tardor com a protagonistes; maridats amb vins del Celler Masroig. Els àpats es complementaran amb experiències a diversos allotjaments del Priorat.
> Establiments participants: Restaurant Brichs | Restaurant El Cairat | Lo Refugi Gastrobar | Restaurant Quinoa | Hotel Hostal Sport | Celler, hotel i restaurant Clos Figueres | Masia Braseria Mas Trucafort | Mas Ardèvol | Cal Salut | Fonda Toldrà
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Priorat Enoturisme
Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Conca Activa
Web Priorat Enoturisme Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona