Menjar i beure
,
2021
Del 13 de maig al 20 de juny
Diversos espais
Conca de Barberà

Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà

Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà, que comptaran amb la participació de 25 restaurants i allotjaments elaboraran menús creats especialment per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista, cuinat de diferents formes i combinat amb altres productes típics de la Conca com la mel, el safrà, all, bolets, melmelades, farigola i molts altres, i estaran maridats amb els excel·lents vins de la Conca de Barberà.

> Restaurants i establiments participants: Obac 5.0, Cal Feliuet, Restaurant el Molí del Mallol, Restaurant Sant Francesc, Cafeteria Garbí, Restaurant Quatre Taules, Restaurant Colomí, Restaurant Els Ceps-Càmping Resort Serra de Prades, Hotel Cal Maginet, Restaurant-Apartaments rurals Masia Sagués, Restaurant Grèvol, Castell de Riudabella, Restaurant Art, Museu de la Vida Rural, Restaurant ForEvents, Restaurant El Torrentill, Restaurant Cal Travé, La Tocinera i El Cortijo Restaurant. 

> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)

Organitza: 

Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades

  • imatge de control 1per1