Jump to navigation
Dissabte 27 d'abril
Dies 27 i 28 d'abril
Del 12 al 28 d'abril
Mes d'abril
Dissabte 4 de maig
Del 26 d'abril al 5 de maig
Jornades Sabors de la Conca amb Bacallà, que comptaran amb la participació de 25 restaurants i allotjaments elaboraran menús creats especialment per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista, cuinat de diferents formes i combinat amb altres productes típics de la Conca com la mel, el safrà, all, bolets, melmelades, farigola i molts altres, i estaran maridats amb els excel·lents vins de la Conca de Barberà.
> Restaurants i establiments participants: Obac 5.0, Cal Feliuet, Restaurant el Molí del Mallol, Restaurant Sant Francesc, Cafeteria Garbí, Restaurant Quatre Taules, Restaurant Colomí, Restaurant Els Ceps-Càmping Resort Serra de Prades, Hotel Cal Maginet, Restaurant-Apartaments rurals Masia Sagués, Restaurant Grèvol, Castell de Riudabella, Restaurant Art, Museu de la Vida Rural, Restaurant ForEvents, Restaurant El Torrentill, Restaurant Cal Travé, La Tocinera i El Cortijo Restaurant.
> Consulta els menús que ofereixen aquí (enllaç)
Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà i Muntanyes de Prades
Web Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Provínicia de Tarragona