Música
,
2023
Del 29 de juliol al 3 de desembre
Diversos espais
Siurana, Escaladei, El Masroig, El Lloar, Torroja del Priorat, La Morera de Montsant, la Torre de Fontaubella, Ulldemolins, Gratallops, Els Guiamets, Cabacés i Porrera

Festival Terrer Priorat

7a edició del Festival Terrer Priorat, un espai que s'ha consolidat com un referent cultural distingit de preeminència en l'escena nacional. 

Representa, a més, un impecable aparador del Priorat on la música, el paisatge, l'arquitectura i el plaer d'un bon vi expliquen la riquesa d'una comarca que viu una època marcada per l'efervescència de la viticultura com a pal de paller d'un model de revitalització basat en l'excel·lència i la sostenibilitat. 

El festival oferirà enguany un programa que proposa un viatge extravertit per estils i gèneres musicals en diferents espais encomiables que se sumen per primer any al festival. Figures consolidades i joves promeses amb un bagatge ja admirable. I més de quaranta cellers que explicaran com ha estat la seca i com s'adapta la vinya al temps canviant.

Un Priorat obert per als amants de la singularitat i aquelles que tenen ganes de conèixer l'origen de la cultura al Mediterrani.

Programa: 

Consulta'l aquí (enllaç)

Preu: 

Comprar entrades aquí (enllaç)

Organitza: 

Festival Terrer

Més informació: