Entorn
,
2023
Diumenge 11 de juny, 9h
Cala d'Oques
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant

Nova jornada de neteja de platges a l'Hospitalet de l'Infant, una proposta per col·laborar en la conservació del fons marí i potenciar la conscienciació mediambiental.

Està adreçada a tothom: tant a bussejadors amb ampolla (amb certificació i assegurança vigent), com a bussejadors a pulmó (apneistes amb assegurança vigent), aficionats a l'snorkel i voluntaris per netejar en terra. El punt de trobada serà la Cala d'Oques, i és previst que finalitzi amb el pesatge dels residus recollits i un dinar de germanor per a tots i totes les participants a la Marina seca del port esportiu.

A tots les persones que hi participin que no disposin de material de busseig, Glups Diving Centre els el cedirà per dur a terme l'activitat sense cost addicional (excepte els escarpins).

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Tot aquell que necessiti material de busseig ha d’inscriure’s a buceo@glupsdiving.com, indicant el nom i cognoms, la data de naixement, la modalitat (bussejador, apneista, snorkel, personal de terra), nivell de certificació, la data de caducitat de l’assegurança i el material que necessitaràs.

Organitza: 

Ajuntament de Vandellòs i Hospitalet de l’Infant i Glups Diving Center

  • imatge de control 1per1