Jump to navigation
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Del 14 de febrer al 23 de març
Nova edició de les Jornades Gastronòmiques del Calamar, que enguany comptaran amb la participació de 14 restaurants de la ciutat, que elaboraran un seguit de propostes amb aquest ingredient com a protagonista.
> Establiments participants: Cook and Travel | O Mar Restaurant | Deliranto | La Goleta | La Morera de Pablo y Ester | Asador Córcega Restaurant | Malapecora By Bandarra | La Taberna del Áncora | Moss | Huma | Restaurante Circus Beach | Olio | Castillo de Javier | Taverna El Totxo
> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç PDF)
Ajuntament de Salou i Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou
Web AEHT Web Ajuntament de Salou