Menjar i beure
,
2024
Del 14 de novembre al 15 de desembre
Establiments participants
Torredembarra, Creixell, Altafulla, La Riera de Gaià, Tarragona i La Pobla de Montornès

Jornades Gastronòmiques d'Arròs, Cargols i Calamars al Baix Gaià

Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, els Caragols i els Calamars al Baix Gaià que, durant gairebé un mes, comptaran amb la participació d'un total de 16 restaurants del territori que serviran menús i degustacions amb l'arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes, tres productes perquè simbolitzen la identitat del Baix Gaià, un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya.

 

>> Establiments participants:

Altafulla: Bruixes de Burriac, Hotel Gran Claustre | Maritime Beach Club Altafulla | Restaurant Brisa | Restaurant Voramar Cal Vitali | La Mar Salada

Torredembarra: El Racó de la Paella | Cal Silver | El Cirerer | OXID | 4 Makis | 4 Latas Baix a Mar

La Riera De Gaià: Restaurant L'Hor

La Pobla De Montornès: Cassoleta d'Arròs

Creixell: Restaurant Angel Miguel | La Nova Tenalla

Tarragona: Restaurant Trull 4 Brasas

 

>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)

 

Organitza: 

Associació AEH Baix Gaià

Més informació: 

Web AEHT

  • imatge de control 1per1