Jump to navigation
Del 8 de novembre al 31 de gener
Mes de gener
Diumenge 2 de febrer
Diumenge 9 de febrer
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
De l'1 de febrer al 30 de març
Jornades Gastronòmiques de l'Arròs, els Caragols i els Calamars al Baix Gaià que, durant gairebé un mes, comptaran amb la participació d'un total de 16 restaurants del territori que serviran menús i degustacions amb l'arròs, els cargols i els calamars com a protagonistes, tres productes perquè simbolitzen la identitat del Baix Gaià, un territori ric i divers que combina a la perfecció el mar i la muntanya.
>> Establiments participants:
Altafulla: Bruixes de Burriac, Hotel Gran Claustre | Maritime Beach Club Altafulla | Restaurant Brisa | Restaurant Voramar Cal Vitali | La Mar Salada
Torredembarra: El Racó de la Paella | Cal Silver | El Cirerer | OXID | 4 Makis | 4 Latas Baix a Mar
La Riera De Gaià: Restaurant L'Hor
La Pobla De Montornès: Cassoleta d'Arròs
Creixell: Restaurant Angel Miguel | La Nova Tenalla
Tarragona: Restaurant Trull 4 Brasas
>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Associació AEH Baix Gaià
Web AEHT