Jump to navigation
De l'1 de febrer al 30 de març
Dies 22 i 23 de febrer
Mes de febrer
Diumenge 2 de març
Del 20 de febrer al 2 de març (dijous i divendres)
Del 7 de febrer al 9 de març
Dilluns 10 de març, 18:30h
Ruta gastronòmica de Calçots i Carxofes al Baix Gaià, una experiència gastronòmica que comptarà amb la participació de 22 restaurants que serviran menús i racions amb el calçot i la carxofa com a protagonista, acompanyades de vins i caves Raventós Codorniu.
>> Restaurants participants: - Altafulla: Bruixes de Burriac | Maritime Beach Club Altafulla | Restaurant Voramar Cal Vitali - Creixell: Nou Mirador Creixell | Restaurant Mediterraneum Hotel La Masieta | Hotel Restaurant La Nova Tenalla | Restaurant Àngel Miquel - La Nou de Gaià: A la Parra! Bar del Casal - La Riera de Gaià: Restaurant Can Narcís | Restaurant l'Hor - Salomó: Restaurant El Jardí - Tamarit: Restaurant Brisa - Torredembarra: Masia Cal Vitali | Cal Silver | Restaurant El Capitán | Òxid | 4Latas Torredembarra | 4Latas Baix a Mar | 4Makis | El Racó de la Paella | Restaurant Pizzeria l'All Negre - La Pobla de Montornès: La Cassoleta d'Arròs
>> Consulta les propostes que ofereixen aquí (enllaç)
Associació AEH Baix Gaià
Web AEHT