Forjant els artistes del futur

Les Escoles d'Art i Disseny de Tarragona i Reus obren el període de matriculació
Surtdecasa Camp
,
29/05/2013
Arts
En els darrers anys estem més que acostumats a veure molts noms d’alumnes que han passat per de les Escoles d’Art i Disseny de Reus i Tarragona en mostres artístiques, en programacions culturals o participant i col·laborant en tota mena d’iniciatives. Des de sempre aquests centres que depenen de la Diputació de Tarragona s’han erigit com a veritables focus de creació d’on han sortit destacats creadors de les nostres comarques. Ara, precisament, presenten la seva oferta formativa per al curs vinent. 
 
En aquest curs 2013/2014 a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona s’hi poden cursar tres cicles formatius de grau superior de la LOE de Fotografia, Gràfica publicitària i Il·lustració, encara que també s’imparteixen Joieria artística i Arts aplicades al mur de l’antic model educatiu. A banda, s’oferten diversos cursos monogràfics especialitzats en Ceràmica, Escultura, Gravat, Joieria i Pintura.
 
Per la seva banda, a l’Escola d’Art i Disseny de Reus s’hi ofereixen dos cicles de grau superior: un d’Arquitectura efímera i un altre de Projectes i direcció d’obres de decoració; encara que el centre també dóna l’opció d’obtenir les dues titulacions en tres cursos acadèmics. A banda  hi ha cursos de 3D Max Design, de Photoshop Inicial o d’Ilustrator però també d’altres a altres de Pintura de creació, d’Història de l’Art o de Dibuix del model al natural.
 
Per tant, ja sabeu, si us animeu el termini de preinscripció és del 27 de maig al 7 de juny i la matrícula, de l’1 al 9 de juliol; mentre que en procés extraordinari, la preinscripció es podrà fer el 9 i el 10 de setembre i, la matrícula, el 16 i 17 del mateix mes. 

A

També et pot interessar