,
04/05/2014
Gastronomia

Els MILLORS comentaris dels PITJORS RESTAURANTS del Camp (PART 2)

A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part? Doncs la teniu aquí: http://surtdecasa.cat/camp/blogs/gastrologia-basica/els-millors-comentaris-dels-pitjors-restaurants-del-camp-part-1.

Com en l'anterior publicació, us deixem els comentaris trobats per la xarxa vessats sobre els restaurants pitjor valorats de casa nostra. Cal dir que el noms dels establiments han estat encriptats per evitar perjudicar-los injustament, però si teniu especial interès sempre podeu preguntar fent servir les vies de contacte que apareixen al final d'aquest post.

RESTAURANT EL INVITADO CALLA (Cambrils)

El descontent que genera aquest restaurant a Tripadvisor és generalitzat. Sota el títol de “Insultante”, un client pregunta per un menú vegetarià i explica “El responsable me respondió que el personal de cocina tenía una gran formación, incluso en cocina macrobiótica” i posteriorment ens descriu un dels plats del menú “plato lechuga con tres tomates cherry (me niego a llamar a eso ensalada)”. L’autor del comentari, molt prudent, troba una  possible explicació “Supongo que el cocinero con gran formación y últimos conocimientos culinarios en macrobiótica aquella noche fue sustituido por un sinvergüenza”.

Un altre usuari de la mateixa web que qualifica el local de “restaurante lamentable” es queixa per detalls sense importància “Uno de los platos estaba sucio y aún tenía enganchado un trozo de pegatina del precio”. Del següent comentari, s’extreu que no hem de tastar la copa de xocolata “casi la vomito, o estaba en mal estado o la Union Europea ha aceptado el matarratas como condimento alimenticio y no me he enterado”. En aquest complex també hi ha espais de distensió que ve de gust visitar “tienen una sala que utilizan a modo de discoteca que apesta a cloaca, si las tortugas ninja salieran de fiesta seguro que irían allí”.

AHÍVALAOSTIA (Salou)

Aquest establiment de pintxos també té un mèrit incontestable: el total de valoracions que es recullen a Tripadvisor són negatives.

Un matrimoni explica l’experiència havent comprat un cupó de menú i preu tancat per a 2 persones però van també amb la seva filla petita, error! “Al pagar nos cobra 2 pinchos que de los 6 incluidos en el cupon se ha comido la niña”. De forma similar, una colla de 8 amics acudeixen amb un cupó per a 4 persones. El rigor per fer complir les condicions és impecable “nos amenazaron con estar a nuestro lado vigilando quien comia y quien no”, “pretendia que 4 miraran, mientras los otros 4, se comian la friolera de 20 montaditos, + ensalada + bravas + huevos estrellados...estamos locos o que?”.

Hi ha altres establiments amb menys opinions però amb comentaris igualment contundents. Al restaurant PIZJÚAN de Isla Fantasia (Vila-seca), un turista d’Escòcia s’atreveix a sentenciar “la peor comida que he probado en toda mi vida”, mentre que un altre qüestiona les tècniques avançades que apliquen a la cuina “¿es legal anunciar brochetas de pollo cuando en realidad debería de decir brochetas de pollo reconstituido?”.

L’O’CUMBÀIA (Salou) tampoc desperta gaires passions entre els turistes: “Dos de nosotros pedimos lenguado, era tan pequeño que pensé que había sardinas en vez de lenguado”. Aprofitant la moda de programes de TV amb cuiners mediàtics, un client del CAFÉ SOMMELIER (l’Ametlla de Mar) titula “Chicote tendria mucho trabajo”. A jutjar pel següent comentari, la mort de Gaudi es podria haver produït després de visitar l' ALMAGDALENA (Reus) “si quereis intoxicar a alguien este sitio es ideal, pero si teneis familia; por lo que más querais no os acerqueis a este restaurante”. Els establiments d’oci nocturn no es lliuren de les indignacions dels seus clients, sobre el CANDYMAN (Tarragona) un melòman valora així la música “Vaya antro!! Música malísima!”. Un altre client aplica la seva lògica i comenta desconcertat “Es extraño escuchar pachanga en una taberna irlandesa”. El cocktail de moda tampoc és del gust dels bevedors que s’hi congreguen allà 6 glaçons al gintònic! 6!!!! I per 7€! Va home va!!”, opina un indignat.

Bé, això acaba aquí però si heu tingut experiències similars seria divertit que les compartíssiu deixant un comentari o mitjançant les vies de contacte habitual, tal i com ho va fer l'@evaduff que sota el títol “Chicote no hubiera dejado salir esa carne” explica el seu agradable sopar en una coneguda llesqueria de la capital del Baix Camp. “La carne mala(y cruda) pero mala de que hasta cocinada olía mal”. Després de queixar-se al cambrer, aquest, en un acte de sinceritat que l'honora conesta “si me dices las espinacas igual te diría que si pq a veces las servimos que ya están un poco agrias”.

Mail: gastrobasica@gmail.com

Twitter: @gastrobasica

Atentament,

Dr. Pantxo

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El Dr. Pantxo va nèixer entre fregits i arrebossats. Quan era petit, berenava 'Bollycaos' i 'Fresquitos'. No suporta tenir gana ni la cervesa sense alcohol. Defensor dels bars autèntics i enemic dels preus sense l'IVA inclòs. Gastronòmicament dispers.

05/08/2015
Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típi
09/03/2015
Hi ha una obsessió de la gastronomia actual per crear tendències a partir de productes que sempre han format part dels nostres tiberis i borratxeres.
03/01/2015
Començar a estalviar després del dispendi nadalenc elaborant el nostre propi Tortell de Reis sembla una bona idea.
25/12/2014
El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la c
04/05/2014
A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part?
09/04/2014
Un recurs molt útil a l’hora de triar un bon restaurant és consultar per internet les opinions d’altres clients sobre els diferents establiments.
03/01/2014
Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.