,
25/12/2014
Gastronomia
Galetes protegides contra atacs rebels

Estris de cuina per a ocasions especials

El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la cuina, tot posant en pràctica les tècniques apreses als innumerables programes de TV de temàtica gastronòmica.

Així mateix és indispensable la utilització d’originals estris i gadgets que destaquin la personalitat del cuiner i es puguin lluir durant els tiberis nadalencs per a joia i gaudiment de tots els presents.

El temps és el principal enemic d’un xef però amb l’ajuda del nostre entranyable temporitzador R2D2 evitarem que el costat fosc de la força s’apoderi dels nostres convidats.

http://www.totally-funky.co.uk/PROD5237/Star-Wars-R2-D2-Kitchen-Timer
 

En els moments de màxim estrès pots alliberar el heavy que portes dins al mateix temps que ratlles ingredients amb aquest instrument.

http://www.curiosite.es/producto/rallador-de-queso-guitarra-electrica.html
 

Serà molt important disposar d’un estri que ens faciliti l’elaboració d’un dels plats típics de Nadal. I no parlem de la sopa de galets o dels canalons, no amics, ens referim al sushi. S’ha instal·lat tan fort a casa nostra que estem esgotant les reserves d’arròs del territori per fer makis com a xurros. Mai més ben dit, just d’aquesta manera els podrem preparar amb aquest utensili.

http://www.7gadgets.com/2012/07/16/the-sushi-bazooka/57459
 

En cas que el menjar oriental no sigui del gust dels comensals s’ha de ser previsor i tenir un as sota la màniga. I no hi ha res millor que tenir un rul·lo de kebab a casa rostint-se en aquest grill i preparar uns deliciosos shawarmas.

http://www.prezzybox.com/kebab-rotisserie-grill.aspx
 

Vigileu de no cremar-vos i feu servir aquests originals guants.

http://www.totally-funky.co.uk/PROD5013/X-Ray-Oven-Glove
 

No pensareu deixar sense alcohol als vostres assedegats convidats, oi? El ritual etílic comença des de l’encetament de l’ampolla, ara bé, no intenteu obrir-la amb la vostra boca, millor feu-ho amb la d’algú altre.

http://barsupplies.com/denture-bottle-opener-p-11707.html
 

Això sí, en cas que no hagueu tingut valor suficient per acabar-vos l’ampolla sencera, cal tenir cura de preservar el seu gloriós líquid de la millor forma possible.

http://www.yellowoctopus.com.au/happy-man-bottle-stopper-red
 

De ben segur que amb l’exhibició d’aquests elements gaudireu del respecte etern dels vostres amics i familiars.

Si en voleu més, en podreu trobar en aquest altre post:

http://devel.surtdecasa.cat/camp/blogs/gastrologia-basica/regals-d-una-altra-dimensio

I no oblideu endrapar i beure la resta de l’any igual d’intensament que ho feu en aquestes dates.

Bones festes!

Mail: gastrobasica@gmail.com

Twitter: @gastrobasica

Atentament,

Dr. Pantxo

*Surtdecasa.cat no es fa responsable de la redacció i contingut d'aquest post.

El Dr. Pantxo va nèixer entre fregits i arrebossats. Quan era petit, berenava 'Bollycaos' i 'Fresquitos'. No suporta tenir gana ni la cervesa sense alcohol. Defensor dels bars autèntics i enemic dels preus sense l'IVA inclòs. Gastronòmicament dispers.

05/08/2015
Una de les activitats més interessants quan es viatja a l’estranger durant les vacances és tastar les especialitats gastronòmiques de cada país, tot i que a vegades acabem degustant les versions més descafeïnades dels plats típi
09/03/2015
Hi ha una obsessió de la gastronomia actual per crear tendències a partir de productes que sempre han format part dels nostres tiberis i borratxeres.
03/01/2015
Començar a estalviar després del dispendi nadalenc elaborant el nostre propi Tortell de Reis sembla una bona idea.
25/12/2014
El Nadal és l’època en la qual mestresses de casa i cuiners amateurs es converteixen en sofisticats xefs i el nitrogen líquid esdevé un element imprescindible a la c
04/05/2014
A continuació podeu llegir la segona entrega dels MILLORS COMENTARIS dels PITJORS RESTAURANTS DEL CAMP DE TARRAGONA. Ah, que no heu llegit la primera part?
09/04/2014
Un recurs molt útil a l’hora de triar un bon restaurant és consultar per internet les opinions d’altres clients sobre els diferents establiments.
03/01/2014
Sense temps per recuperar-nos de la ressaca de la nit de cap d’any, enllacem amb el maldecap de les compres dels regals de ses Majestats els Reis Mags d’Orient.